Region

Svet

Region

Serija Žmurke šesta poslednja epizoda: Ko je jedini preživeo Žmurke?

Serija "Žmurke" šesta i poslednja epizoda biće emitovana 12. maja u 21 čas na prvom programu RTS-a. Sudbina troje dece! Ko je jedini preživeo Žmurke? 

Serija Žmurke šesta poslednja epizoda: Ko je jedini preživeo Žmurke? PromoU predhodnoj epizodi:

Grof je bio dobar dečak. I previše dobar. Imao je veliki talenat za muziku, i pre nego što bi ga i ugledali, ljudi bi čuli zvuk njegove usne harmonike. Njegova dobrota i čisto srce učinili su da u mraku mesne crkve otkrije oznašu Srdu gde njegov otac, bogati trgovac, krije zlatnike. 

Srd pokazuje svoju ljudsku stranu pustivši najboljeg prijatelja iz detinjstva, učitelja muzike i bivšeg četnika Andriju, da pobegne od pravde i izgubi se u nekom velikom gradu.Šesta poslednja epizoda serije:

Završna, šesta epizoda upoznaje nas sa sudbinom troje dece: Rašom, Čkalovim i Mikošem.

Radmili, od milošte Raši, su u školi svi zavideli. Njen otac je bio kinooperater i ona je prva gledala sve filmove koji su se vrteli u malom gradskom bioskopu. Među tim filmovima za vreme rata bilo je mnogo onih u kojima su Nemci pobeđivali ceo svet, i to je oznaš Srd dobro zapamtio. 

Njen drug Zoran, Zonja bio je zaljubljen u slavne ratne avione i avijatičare koji su hrabro leteli u njima. Naročito je obožavao slavnog pilota sovjetske avijacije Čkalova, po kome su ga školski drugovi i prozvali Čkalov. Upravo je on jednog posleratnog jutra iz školske klupe ugledao padobranca ispod bele kupe koja se sa neba spustila pravo na poljanu kraj škole.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>