Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević vratila sve poruke koje je Subotićeva obrisala!

Majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević stala je na stranu bivše devojke svog sina, branila je, podržavala, primila je u svoju kuću... Ipak, nakon što se Aleksandra vratila u rijaliti "Zadruga 2" Biljana je uvidela da je pogrešila. Vratila je sve poruke koje je Subotićeva obrisala iz telefona njenog sina.

Biljana Dragojević vratila sve poruke koje je Subotićeva obrisala! Screenshoot/Instagram



Aleksandra Subotić, kao povređena i prevarena žena ne bira sredstva da se Davidu osveti jer od mirenja očigledno nema ništa. Odnosi su sve lošiji i iznose se raznorazne stvari iz njihovog privatnog života, a šta je od svega toga istina teško je da ćemo ikada saznati. 

Biljana Dragojević prati dešavanja u Beloj kući i ni malo joj nije lako da sluša stvari koje Aleksandra izgovara, obzirom da ju je primila u kuću nakon izlaska iz rijalitija i bila joj podrška sve vreme. 

Subotićeva iznosi razne stvari, od toga da je ulagala novac u njihovu kuću, do toga da joj je Biljana uzimala novac za čuvanje njenog deteta. Bilja je na svom Instagramu između ostalog napisala:

"Zašto ne kazeš jasno i glasno da nikakve pare nisam dobila za tvoje dete nego se prenemažeš i nećeš da odgovoriš. Isključivo sam o svom trošku čuvala Magdalenu FUJ FUJ i svoj novac trošila!!"

A zatim:

"Kaže ona naka tvoja mama pošalje poruke iz tvog tel. Cinički se smeje jer je izbrisala sve sto joj nije odgovaralo. Ali.... za to postoje osobe koje su VRATILE SVE STO JE IZBRISALA. Tehnologija je čudo!"

Biljana je dobila podršku nakon ove objave ali sačekajmo i vidimo o čemu se tu zapravo radi. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>