Region

Svet

Sloba Radanović napravio haos na promociji! Je***a vas Luna Đogani!

Pre samo godinu dana zaklinjao joj se na večnu ljubav, Sloba Radanović danas smatra ljubavnicu Lunu Đogani najvećom životnom greškom i jedinim skandalom u karijeri. Pevač je napravio haos na sopstvenoj promociji! Je***a vas Luna Đogani!

Sloba Radanović napravio haos na promociji! Je***a vas Luna Đogani! Screenshoot/YoutubeTokom promocije nove pesme "Ja se ne brinem" pojedine novinare zanimalo je kako komentariše to što Slobina bivše devojka Luna Đogani i dalje nije naučila da kontroliše emocije, te i dalje doživljava nervne slomove. Pevač je na ovo reagovo burno i počeo da psuje pripadnike sedme sile koji su samo radili svoj posao:

" J**o te, brate, zar opet moramo o Luni? Jeste li došli na promociju spota? Je l' moramo opet da pričamo o "Zadruzi"? Šta te boli k***c za Lunu? Je*ala te Luna! Ne, majke mi, ne mogu više! Koga boli k***c za Lunu? Za to što vrišti po "Zadruzi" i izgovara brojeve? Ne zanima me Luna. Neću da pričam o Luni i Kiji (prim.aut. Kockar). Sad kad promovišem spot pitate me o Luni Đogani. Koga boli k***c više? Neću više da pričam ni o Luni, ni o Kiji, ni o kome. Neću da pričam o drugim ljudima!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>