Region

Svet

Marija Šerifović objavila sliku u kupaćem kostimu i sve oduševila!

Pevačica Marija Šerifović otputovala je na odmor u toplije krajeve, pa objavila sliku u kupaćem kostimu i sve oduševila! Ju Maro, kako si zgodna u tom kostimu, glasio je samo jedan od komentara.

Marija Šerifović objavila sliku u kupaćem kostimu i sve oduševila! Screenshoot/InstagramMarija Šerifović otputovala je na odmor u toplije krajeve, a onda je svoje pratioce na društvenim mrežama iznenadila fotografijom u kupaćem kostimu.

Pevačica ovakve trenutke iz privatnog života skoro nikada ne objavljuje, međutim sada je napravila izuzetak.

Nakon ovoga usledio je veliki broj komentara iznenađenih pratilaca, poput jednog koji je glasio: "Ju Maro, kako si zgodna u tom kostimu", a za samo par sati ova slika dobila je više od 70.ooo lajkova.

Mariji je u bazenu društvo pravio maleni Aleksej, sin muzičara Saše Nikolića koji je jedan od pevačicinih najbližih saradnika, a za koga je Marija veoma vezana. Pored toga što su bliski poslovni saradnici, Marija i Saša povezani su i porodičnim vezama, s obzirom na to da je pevačicina majka Verica Šerifović tri godine bila u braku sa Sašinim ocem, muzičarem Mićom Nikolićem.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>