Region

Svet

Milena Ćeranić smuvala fudbalera Zvezde! Voli mlađe momke!

Ćeranićeva već mesec dana uživa u ljubavi sa prvotimcem kojeg je za rođendan iznenadila tortom u obliku fudbalskog igrališta. Milena Ćeranić smuvala fudbalera "Zvezde"! Voli mlađe momke!

Milena Ćeranić smuvala fudbalera Zvezde! Voli mlađe momke! Svet PlusMilena Ćeranić (33) ponovo je uplovila u vezu sa sportistom, a kako Srpski telegraf saznaje, u pitanju je fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić (27). Pevačica je očigledno rešena da se uda za sportistu jer je Goran treći igrač po redu koji ima profesionalni ugovor, a sa kojim je Ćeranićeva uplovila u vezu. Nakon neuspele dugogodišnje veze sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem i unukom Šabana Šaulića Lukom Adžićem, na red je došao i prvotimac "Zvezde" sa kojim je Milena nešto više od mesec dana u ljubavi.

"Gorana i Milenu je upoznao zajednički prijatelj Vujadin Savić. Odmah su se dopali jedno drugom i razmenili su brojeve. Ubrzo zatim su se i videli i otpočeli tajnu vezu. U početku su bukvalno od svih krili da su zajedno zbog toga što je Goran želeo da izbegne da ga pominju u žutoj štampi i vanfudbalskim temama. Međutim, kako je vreme odmicalo, vezu nisu mogli da sakriju. Prvo su za njihove simpatije saznali najbliži prijatelji, a onda se vest raširila" - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

"Prestali su da se kriju 5. maja, za njegov rođendan. Tada mu je ona napravila tortu u obliku fudbalskog terena sa njegovim likom koju je uslikala i stavila na Instagram i tagovala ga. On je to okačio kod sebe na profil i zahvalio joj se. Te večeri Milena mu je priredila žurku iznenađenja koja je ujedno bila i proslava titule na kojoj je ona pevala. Sve vreme dok je pevala je gledala u njega i bukvalno mu je svaku pesmu posvetila."

Upravo zbog Gorana Milena je rešila da stavi tačku na vezu sa reperom Vukadinom Gojkovićem, zvanim Vuk Mob, sa kojim je bila nekoliko meseci u vezi. Upućeni tvrde da je ta veza bila osuđena na propast zbog Vukovih neverstava kojih je Milena bila svesna, te kad je shvatila da ta veza nema budućnost, okrenula se Čaušiću i sa njim ušla u skladan odnos.

Podsećamo, Milena je tri godine bila u vezi sa oženjenim košarkašem iz Crne Gore Vladimirom Dašićem, a kada je uvidela da on ne planira da se razvede, rešila je da prekine tu vezu. Nakon njega u javnosti se pojavila sa unukom Šabana Šaulića Lukom Adžićem, sa kojim je bila kratko u vezi, a nakon toga otpočela je romansu sa Vukom Mobom, sa kojim je javno razmenjivala nežnosti, ali je veza bila kratkog daha.

Da su se rodile simpatije između Milene i Gorana bilo je jasno kada su se zapratili i počeli da lajkuju slike jedno drugom na društvenoj mreži Instagram. Goran, koji prati tek stotinak najbližih ljudi, u svoju listu uvrstio je i Milenu i njenu kumu, koje mu lajkuju gotovo sve objave.

Gotovo svi momci Milene Ćeranić bili su mlađi od nje. Vladimir Dašić je dve godine, dok je Luka Adžić čak 12 godina mlađi od pevačice. Manja razlika u godinama bila je između nje i Vuka Moba, koji je tri godine mlađi od nje. Poslednji u nizu Goran, mlađi od nje četiri godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>