Zadruga

Parovi

Aleksandra Subotić tvrdi da je David prati u stopu! Drži je na oku! (VIDEO)

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke. Aleksandra Subotić tvrdi da je David Dragojević prati u stopu! Drži je na oku!

Aleksandra Subotić tvrdi da je David prati u stopu! Drži je na oku! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePušten je snimak u kome su Aleksandra Subotić i Zorica Marković komentarisale kako David Dragojević posmatra svaki korak bivše verenice. David je priznao kako je bio šokiran dok su Stanija i Aleksandra razgovarale na proslavi Đurđevdana iako su se gnusno vređale danima:

"Bilo je komentara kako ja samo gledam u pod. Nije mi jasno. Rekao sam da neću da komentarišem. Ona prilazi Staniji i nešto pričaju, nije mi jasno. Šta su sve rekle jedna drugoj, kakvo je to lizanje zapravo."

Aleksandra Subotić tvrdi:

"Ja sam bila na dnu, a on na vrhu stola. Pričala sam sa njom, u čemu je problem. Jedno je sigurno, ti mene pratiš sve šta ja radim."

Potom se umešala Marija Kulić koja je navela da se upravo David ''liže'' sa svima onima koji napadaju Aleksandru jer mu to odgovara. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>