Zadruga

Parovi

Ana Korać očitala lekciju Davidu! Pobesnela posle Stanijine izjave! (VIDEO)

Ovaj ljubavni par deluje da je na ivici raskida! Ana Korać očitala lekciju Davidu Dragojeviću! Pobesnela posle Stanijine izjave da bi sve bilo drugačije da nema Ane!

Ana Korać očitala lekciju Davidu! Pobesnela posle Stanijine izjave! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeAna Korać i David Dragojević su tokom emisije "Gledanje snimaka" doveli svoju vezu u pitanje i to zbog Stanije Dobrojević. Naime, nakon saznanja da je Stanija rekla da bi sve bilo drugačije da nema Ane, Koraćeva je pozelenela od besa te je poručila svom dečku da je "debil".  

Koraćeva je primetila da Stanija gleda Davida, čega je i on bio svestan, ali tome nije pridavao pažnju zbog čega je Ana pobesnela, pa je urlala na njega. David je tokom ranih jutarnjih sati pokušao da izgladi odnose sa devojkom, ali je sve krenulo u pogrešnom smeru. 

David je zatekao Anu kako plače, pa je pokušao da joj se približi, ali mu ona to nije dozvolila, već mu je očitala lekciju i rekla mu da ga ne želi u svojo blizini. Zamalo je došlo i do okršaja, a nakon svađe Koraćeva je izacila Davida iz Hotela:

"Ti si jedan nezahvalni konj i kreten. Šta sam ti ja rekla ja, i ti kažeš "ne". Muka mi je što ti konstantno daješ povoda za sve. Ti si debil! Izađi napolje. Ti si nezahvalni majmun. Neću ništa da imam sa tobom."

David je besneo:

"Nisam ja ništa gledao bre! Što se tako ponašaš, što me guraš."

"Ako ti nešto kažem da to ne radiš, ti to radiš. Ti daješ povoda za sve. Izađi napolje, neću te ovde. Muka mi je od tebe. Zašto meni ne kažu da sam nešto sa Petrućijem. Ti konstantno daješ povod za nešto. Nisam ti ja Aleksandra."

David se pravdao ali to nije uticalo na Anu Korać.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>