Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 10. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 10. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

U prvom delu dana bićete usporeni i zamišljeni, ali ćete u popodnevnim časovima osetiti nalet energije. I vaše raspoloženje će se znatno popraviti.


Ako ste slobodni, svojoj simpatiji možete slati zbunjujuće signale. Zauzeti će teško uskladiti svoje slobodno vreme sa partnerovim.

U zadnji čas ćete uspeti da pozavršavate nagomilane poslovne obaveze. Razmišljaćete koji novi korak da preduzmete kako bi uvećali svoj kapital.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete ostati bez energije. Prijaće vam da večernje sate provedete u mirnom, dobro poznatom ambijentu i odabranom društvu.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se sukobljavati oko nevažnih stvari. Na kraju ćete mu popustiti i pomiriti se. Slobodni će biti više zainteresovani za druženje nego za ljubav.


Svoje poslovne zadatke obavljaćete mehanički. Za sve ono što zahteva puno razmišljanja i obraćanja pažnje na detalje danas nećete imati strpljenja.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Imaćete više energije nego prethodnih nekoliko dana. Takođe ćete biti društveniji, pa ćete u večernjim satima poželeti da negde izađete sa prijateljima.


Ako ste slobodni, ostvarićete poznanstvo sa osobom koja ima slična interesovanja kao vi. Zauzeti će se dobro slagati sa partnerom po svim pitanjima.


Bićete zadovoljni sa finansijske strane, ali sa poslovne i ne baš. Smatraćete da se vaše kolege postavljaju neodgovorno u situacijama koje nalažu ozbiljnost.


Rak 22.6. - 22.7.

Prvi deo dana neće vam doneti mnogo dinamike i uzbuđenja. Uveče, kada ćete već biti pomalo umorni i pospani, postaće interesantnije.


Ako ste slobodni dobićete poziv za izlazak od strane osobe koju dugo niste videli. Zauzeti treba da izbegavaju razgovore na ozbiljne teme i da se prepuste strasti.


Može vas obradovati neočekivani novčani dobitak. Na radnom mestu ćete se angažovati taman toliko koliko će biti dovoljno da pregurate jedan poslovni dan.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete lepo raspoloženi, ali će vam obaveze donekle kvariti ugođaj. Danas biste se samo odmarali, uživali i zaobišli sve što ima veze sa praktičnom stranom života.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se odlično slagati. Možete očekivati jedan idiličan dan na ljubavnom planu. Slobodni neće biti ni svesni svog šarma i privlačnosti.


Bićete skloni pogrešnim procenama. One poslovne zadatke koju zahtevaju pedantnost i visoku koncentraciju, ukoliko možete, prepustite kolegama.


Devica 23.8. - 22.9.

U odnosu na prethodnih nekoliko dana, danas ćete biti tajanstveni, zatvoreni i nepristupačni, naročito u večernjim satima, ali uopšte nećete biti neraspoloženi.


Ako ste u vezi, želećete da veče provedete nasamo sa partnerom i uživate u trenucima intime. Slobodni će se zadovoljiti čarima platonskih ljubavi.


Nekako ćete se naterati da danas budete što efikasniji kako biste narednih dana mogli da “hvatate krivinu” kada su poslovne dužnosti u pitanju.

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!
Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!
Nedeljni horoskop: Red strasti, red ljubomore! Kod Lavova kontakt sa bivšim partnerom!


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete obaveze i sve što ima veze sa dosadnom i neinspirativnom stranom života staviti u drugi plan. Bićete nadahnuti, maštoviti i puno ćete se družiti.


Ukoliko ste slobodni, osoba koju ste nedavno upoznali postaće vam sve intrigantnija. Zauzeti će naći vremena i za partnera i za prijatelje.


Na poslu vam neće biti naročito uzbudljivo, osim ako ne radite u nekoj velikoj firmi i imate puno kolega. U tom slučaju, pripremite se na malo naporniji radni dan.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se malo uozbiljiti. Želećete da ispravite neke svoje skorašnje greške i da značajnim stvarima pristupite sa većom dozom zrelosti.


Slobodni će biti previše zaokupljeni poslom da bi se bavili ljubavnim prilikama. Zauzeti se neće u svemu složiti sa partnerom, ali će biti otvoreni za kompromis.


Napravićete detaljan plan i program za sve ono što vas na poslovnom planu čeka u skorijoj budućnosti. Bićete fokusirani, predani i vredni.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete pažnju usmeriti na svoju širu okolinu. Želećete da se povežete sa ljudima koje smatrate originalnim i kojima se na neki način divite.


Ako ste slobodni, privući će vas neko ko je inteligentan i širokih shvatanja. Zauzeti će biti pomalo u svom svetu i slabo će se posvećivati partneru.

Imaćete odlične ideje, ali stvarne okolnosti će biti takve nećete moći da ih lako primenite u praksi. Rutinski poslovi će vam ići na živce.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete bez ikakvog konkretnog razloga nepoverljivi čak i prema osobama koje su vam bliske. Ponašaćete se kao da su se svi okrenuli protiv vas.

Ako ste u vezi, prepustite se nežnosti, ljubavi i strasti, a važne razgovore povedite drugom prilikom. Slobodni mogu imati tajnu simpatiju.


U obavljanu kompleksnih i zahtevnih poslovnih zadataka moći ćete da se osloinite na pomoć svojih saradnika. Susrešćete se sa manjim problemom na finansijskom planu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Želećete da provedete kvalitetno vreme sa osobama koje su vam bliske. Imaćete utisak da ste ih neopravdano zapostavili u prethodnom periodu.


Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom sve do večernjih sati kada su mogući manji nesporazumi. Slobodni će se posvetiti prijateljima i porodici.


Neke poslovne zadatke danas nikako nećete uspeti da privedete kraju. Nedostajaće vam koncentracija na šta će uticati žamor i gužva na radnom mestu.


Ribe 20.2.- 20.3.

U popodnevnim satima, ali i tokom večeri, možete osećati pojačanu nervozu. Ljudima u vašem okruženju biće teško da nađu zajednički jezik sa vama.


Slobodnima ljubav i potencijalni ulazak u novu vezu danas neće biti ni na kraj pameti. Zauzeti mogu da u večernjim satima, ničim izazvani, započnu raspravu sa partnerom.


Shvatićete da ste se u prethodnom periodu previše opustili i da su vam se u međuvremenu poslovne obaveze nagomilale. Pored toga, nerviraće vas pojedine kolege.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>