Region

Svet

Region

Serija PET deseta epizoda: Državna bezbednost! (VIDEO)

Serija "Pet" deseta epizoda biće emitovana 11. maja u 20. časova na RTS-u. Scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj ove serije. Državna bezbednost će pomoći Nini da se izvuče iz problema u kojem se našla.

Serija PET deseta epizoda: Državna bezbednost! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodi:

Katarina je zbog brige o zajedničkom detetu, popravila odnose sa bivšim mužem, Bojanom. Ona mu kaže da ga i dalje voli. Nina njene drugarice uspešno su izvele akciju - donirale su novac propalim firmama, a do njega su došle uz pomoć, veštih
finansijskih transakcija. 

Sonju kidnapuju maskirani i naoružani ljudi koji su vezani za korumpirane policijske snage. Oni su, uz Sonju, uhvatili i Aleksandru, Katarinu i Nataliju.



Deseta epizoda:

Nina uspeva da nagovori čoveka iz bande koja je kidnapovala njene drugarice - Sonju, Katarinu, Aleksandru i Nataliju - da pređe  na njenu stranu. Organizuje svoje prijatelje da ih oslobode iz magacina u kojem ih drže okoreli kriminalci koji su u sprezi sa policijom. 

Ninine drugarice ipak uspeju same da se oslobode. Nina u saradnji sa državnom bezbednošću izvlači se iz problema koje su joj pričinjavali korumpirani policijski inspektori.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>