Zadruga

Parovi

Miki Đuričić ide u zatvor!? Zbog takvog kretena ugrožena je bezbednost dece!

Miki Đuričić je napravio ozbiljno krivično delo! Posle udesa ide pravo u zatvor!? Profesor na Saobraćajnom fakultetu, oštro je osudio Đuričićevo ponašanje za volanom: Zbog takvog kretena ugrožena je bezbednost naše dece!

Miki Đuričić ide u zatvor!? Zbog takvog kretena ugrožena je bezbednost dece! Screenshoot/InstagramMiki Ðuričić bi posle udesa koji je napravio, prilikom kog je na dva mesta polomio karličnu kost, trebalo da ide pravo u zatvor zbog ugrožavanja bezbednosti i vožnje bez vozačke dozvole!

Bivši zadrugar juče ujutru je oko 5.45 imao saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obreže blizu Pećinaca kada je, kako saznajemo, zaspao za volanom. Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović za Srpski telegraf je izjavio da je zgrožen Mikijevim postupcima i nalaže da višestrukog prestupnika treba odmah kazniti:

"Đuričić je napravio ozbiljno krivično delo. Osim što je sebe doveo u opasnost, izložio je i sve prisutne opasnošću. On kada izađe na put, svi su ugroženi jer on ne zna da vozi i nema dokaz da vozi. Sigurno će biti predat zakonu nakon pregleda i sigurno ga ne očekuje mala kazna za takvo delo. Najstrože ga treba kazniti zbog ugrožavanja celokupnog saobraćaja."

Osim njega, izjasnio se i Milan Vujanić, profesor na Saobraćajnom fakultetu, koji je oštro osudio Đuričićevo ponašanje za volanom:

"Malo je reći da sam zgranut Mikijevim ponašanjem. Vožnja bez dozvole je krivično delo, posebno što je on višestruki prestupnik. Briga me što rizikuje svoj život, ali on je velika opasnost za sve u saobraćaju. Tu budalu hitno treba strpati iza rešetaka da ne bi pobio decu. Nažalost, zbog takvog kretena ugrožena je bezbednost naše dece, ali i svih nas."Kako je Miki nakon udesa prebačen na VMA, Mirko Đuričić nam je ispričao u kakvom je stanju njegov sin:

" Primljen je na odeljenje ortopedije sa teškim telesnim povredama. Sve posekotine, kao i povrede, sanirane su. Moraće do daljnjeg da ostane u bolnici.  Čim sam saznao, odmah sam ga pozvao, bio je svestan i rekao mi je da je izašao sam iz auta, da nije toliko strašno, ali bolje da se nije desilo. Međutim, situacija nije baš takva, ipak ima ozbiljne povrede."

Mikijev brat od strica je veoma zabrinut:

"Miki će morati da ostane u bolnici. Iako se na prvu ruku činilo da je sve u redu, izgleda da ima komplikacija. Rade mu sve moguće preglede, strahujem za njegov život."

Sam Đuričić je izjavio:

"Karlica mi je polomljena na dva mesta. Doktori su mi rekli da razmišljaju o operaciji i da ću ostati u bolnici dok se sve ne reši. Zaspao sam za volanom, šta da radim, živ sam čovek, pa grešim."

Podsećanja radi, pčelar iz Kupinova je često pravio probleme, sklon je tučama, ali i kocki. Sam je pre tri godine priznao da je sav novac od učešća u rijalitiju prokockao. Iako je pokušavao da osnuje svoj biznis, a potom se oproba i u voditeljskoj profesiji, nije mu išlo. Izjavio je da alkohol nikada nije pio, kockao se jeste, ali je navodno prestao. Na kocku je potrošio 200.000 evra. Takođe je u rijalitiju "Maldivi" priznao da se drogirao, ali da je i to batalio.Miki Ðuričić se 2014. godine nagodio s tužilaštvom i nije krivično odgovarao zbog toga što je napao policajca nakon fudbalske utakmice u njegovom rodnom mestu. Ðuričić se tom nagodbom obavezao da će u humanitarne svrhe uplatiti 200.000 dinara, a krivični postupak protiv njega bio je obustavljen:

"Tačno je da sam vozio bez vozačke dozvole i moram da snosim odgovornost zbog toga. Ja kao javna ličnost moram da dajem primer drugim ljudima. Jesam bio bahat i bezobrazan, jer sam bio iznerviran. Platiću kaznu od 100.000 dinara zbog vožnje bez dozvole i još 100.000 dinara zbog bahatog ponašanja." - rekao je tada Ðuričić.


Mikijeva crna strana:

- 2013. u "Farmi" udario pesnicom u glavu Marka Vanilu

- 2013. u "Farmi 5" gađao Jelenu Golubović ciglom u glavu

- 2014. se pobio na utakmici, gde je napao i policajca

- 2014. je priveden zbog vožnje bez vozačke dozvole i bahate vožnje

- 2015. je priveden 48 sati na trežnjenje, vožnja bez dozvole u alkoholisanom stanju

- 2016. u rijalitiju "Maldivi" krvnički je prebio Ivana Gavrilovića

- 2018. u rijalitiju "Zadruga" šutirao je Tomu, da bi ga nakon toga udario pesnicom

- 2019. u rijalitiju "Zadruga 2" počupao je za kosu i udario u glavu Aleksandru Subotić

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>