Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 9. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete se usredsrediti na praktična pitanja koja se tiču vašeg doma. Ceo dan ćete biti u pokretu što vam neće naročito prijati, ali ćete makar prebrinuti brojne obaveze.


Ako ste u vezi, vaša komunikacija sa partnerom biće promenljivog kvaliteta. Nesporazumi su mogući. Slobodni će se zagledati u nekog koga je teško osvojiti.


Na vašem radnom mestu biće previše uzbuđenja i dinamike za vaš ukus, ili makar vaše današnje sporije izdanje. Ne rasipajte novac na gluposti.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete hiperaktivni i trčkaraćete na sve strane. Pojedinima ćete ići na živce jer neće uspeti da vas sustignu, niti će moći da se pohvale tolikom količinom energije.

Ako ste u vezi sa partnerom ćete se malo svađati malo miriti, a sve to na sopstvenu inicijativu. Slobodnima će se svideti dve podjednako atraktivne osobe.


Na radnom mestu ćete sa velikim entuzijazmom iznositi svoje brojne smele ideje, međutim, vaši saradnici neće biti zadivljeni onoliko koliko ste se nadali.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Ukoliko vam se ukaže mogućnost, ovaj dan ćete provesti u lenčarenju. Uživaćete u opuštenoj atmosferi sopstvenog doma uz filmove i grickalice.

Ako ste slobodni imaćete utisak da se dopadate jednoj osobi koja to sama sebi još uvek nije priznala. Zauzeti će ceo dan biti u romantičnom raspoloženju.

Sate na poslu želećete da što pre pregurate. Sve dok ne napustite kancelariju bićete pospani i pomalo džangrizavi. Srećom, danas vas niko ništa neće pitati.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete imati potrebu da svima stavite do znanja koliko ste dobri, pametni i lepi. Trudićete se da šarmirate svakog ko vam se nađe na putu.


Ako ste slobodni, bićete raspoloženi za nova dešavanja na ljubavnom planu. U najgorem slučaju, izaći ćete negde sa prijateljima. Zauzeti će se sa partnerom bolje slagati u prvom delu dana.


Bićete ambiciozni, ali ne i naročito spretni u sprovođenju svojih namera u delo. Srećom, kolege će vam sa zadovoljstvom priskočiti u pomoć.


Lav 23.7.- 22.8.

Tokom većeg dela dana bićete zbunjeni i dezorijentisani. Imaćete utisak kao da ste se tek probudili i da bi bilo najbolje da se što pre vratite u krevet.


Ako ste slobodni, sve vaše simpatije biće osobe koje su već u dugim vezama. Zauzeti će usled nedostatka energije svaku inicijativu prepustiti svom partneru.


Na poslu ćete moći da postignete zapažene rezultate jedino ako budete osluškivali šta vam poručuje vaša intuicija. Povedite računa da ne izgubite nešto važno.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete svoju energiju usmeriti na prijatelje i njihove probleme. Pored toga, prijaće vam da veći deo dana provedete aktivno i van kuće.


Bilo da ste u vezi, ili ne, slobodno vreme ćete iskoristiti za izlazak u grad. Verovatno ćete želeti da posetite neki polpularan kafić, ili klub.


Na polju posla bićete više nego zadovoljni. Prebrinućete sve obaveze koje su u vezi sa jednim velikim projektom na kojem ste već duže vreme radili.

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!
Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!
Nedeljni horoskop: Red strasti, red ljubomore! Kod Lavova kontakt sa bivšim partnerom!


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete biti bezbrižni i puni poleta, ali sa dobrim razlogom. Sve što vam se do juče činilo teško premostivim savladaćete bez ikakvog napora.


Ako ste slobodni, udvaraće vam se jedna vrlo uticajna i šarmantna osoba koju ćete teško moći da odbijete. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji.

Na radnom mestu ćete postići i više nego što ste se nadali. Činiće vam se da su se kockice same od sebe sklopile i da vi sad samo treba da ubirate plodove.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete toliko lepo raspoloženi da vam niko drugi neće biti potreban kako bi vam upotpunio ugođaj. Ipak, vi ćete ostatku sveta danas biti potrebni.

Ako ste u vezi, partner će na sve načina pokušavati da vam skrene pažnju na sebe, u čemu će uspeti tek u večernjim satima. Slobodni će biti zaokupljeni sobom i svojim bivstvovanjem.


Ukoliko radite sa strancima, ili se bavite uvozom i izvozom robe, današnji dan doneće vam bitan pomak na poslovnom planu. Kod ostalih situacija će biti nepromenjena.


Strelac 21.11.- 21.12.

Nastojte da ne propustite lepe mogućnosti koje vam ovaj dan nudi. Umesto da se povlačite u sebe, povežite se sa svojim okruženjem.

Ako ste u vezi, očekuje vas dinamičan dan na ljubavnom planu ispunjen strašću. Slobodni će ostavljati utisak osobe koja je nezainteresovana za svet oko sebe.


I danas vas uspeh očekuje pre svega na polju finansija. Možete se nadati jednom većem dobitku kojim biste mogli da pokrijete neka stara dugovanja.


Jarac 22.12.- 19.1.

Usredsredićete se na partnerske odnose, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Ići će vam od ruke sve što budete radili u paru sa nekim drugim.


Ako ste slobodni, možete osetiti manju emotivnu prazninu dok budete posmatrali zaljubljene parove. Zauzeti će ceo dan obigravati oko voljene osobe.


Postići ćete važan dogovor sa svojim saradnicima na osnovu kojeg ćete započeti rad na jednom novom projektu koji zasad puno obećava.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imaćete utisak da se danas svi bolje zabavljaju od vas. Jedva ćete dočekati kasno popodne kada ćete se najzad ratosiljati brojnih obaveza i moći da uživate u slobodi.


Ako ste u vezi, vaš partner i vi emitovaćete potpuno drugačiju vrstu energije. Uskladićete se tek u večernjim satima. Slobodni će imati više prilika za flert.


Svojim dužnostima na radnom mestu prići ćete sa velikom dozom odgovornosti, ali nećete biti zadovoljni svojim tempom rada i, samim tim, stepenom efikasnosti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se ponašati kao da vam je sve dozvoljeno. Međutim, služićete se šarmom i humorom svaki put kada osetite da se sprema kritika na vaš račun.


Ako ste slobodni, zavodićete radi razonode. Zauzeti će se osećati kao da su na početku veze jer će im partner udovoljavati na sve načine.

Faliće vam doza ozbiljnosti, ali i fokus da biste svoje današnje obaveze na poslu izvršili onako kako treba. Oprobajte se u igrama na sreću.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>