Zadruga

Parovi

Miljana Kulić imala se*s pred detetom! Udaviće se ako ga ostavim samog!

Ona ne prestaje da šokira kako gledaoce, tako i cimere iz rijalitija "Zadruga 2"! Miljana Kulić imala se*s pred detetom! Udaviće se ako ga ostavim samog! Aleksandra Subotić je njoj i Zoli dala podršku!

Miljana Kulić imala se*s pred detetom! Udaviće se ako ga ostavim samog! Screenshoot/YoutubeMiljana Kulić i njen rijaliti-verenik Lazar Čolić Zola su kontroverzni par koji je započeo zajednički život otkad su napustili rijaliti. Iako su po povratku u rijaliti pričali o svom životu van Imaginarijuma, oni su u toku emisije Pretres nedelje sa Milanom otkrili mnoge detalje koji su šokirali sve ukućane Bele kuće, a zasigurno i gledaoce kraj malih ekrana. Miljana je priznala da su ona i njen rijaliti-verenik Lazar Čolić Zola imali seksualne odnose pred njenim desetomesečnim sinom Željkom.

Kulićeva nije krila i da su njihovi odnosi zahladneli po povratku u Belu kuću jer njen partner ne želi seks, a onda su se dotakli teme o njihovim seksualnim odnosima iz spoljnog sveta. Ona je tada ispričala gde su upražnjavali seks i gde je mali Željko bio u tim trenucima:

"Ti si uvek govorio da ne treba da beba spava sa nama i da ne treba da bude u sobi gde mi imamo seks, hteo si da staviš slušalice u uši da bi mogao da spavaš."

"A zašto smo to radili? Da bismo vodili ljubav? Gde smo vodili ljubav" - odgovorio je Zola, a onda je Miljana rešila da progovori javno o svemu.

Miljana mu je odgovorila:

"Na terasi, a i u sobi smo, beba je spavala na drugom kraju sobe! Šta je tu strašno? Ja ne mogu da ostavim svoje dete ni na trenutak, plašim se! Bio je tu, ali smo bili tihi i ništa nije čuo, a ni video."

"Ne mogu da imam seks dok je dete tu. Šta je sa tobom, ženska glavo? Da li si ti normalna? Smucali smo se i po terasi. Nisi smela Željka da ostaviš samog na minut" - pokušao je da objasni Zola dešavanja u Miljaninoj kući u Nišu, a Miljana je nastavila:

"Ne mogu da se opustim da vodim ljubav, bre. Nisam smela, plašila sam se da će se ugušiti ako ostane sam, da će početi da kašlje i da će da legne na nosić i da će se udaviti. To su moji strahovi."

Kada se sastanak završio Aleksandra Subotić je prišla Miljani i Zoli i rekla im kako nisu radili ništa nenormalno i da je sasvim u redu da vode ljubav pred bebom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>