Region

Svet

Verica Šerifović otvorila dušu i priznala kroz kakav je pakao prošla!

Pevačica Verica Šerifović prošle godine suočila se sa teškim vestima. Ona je saznala da boluje od raka dojke, a tokom leta se podvrgla operaciji. Na sreću, sve je prošlo u najboljem redu, a sada, nekoliko meseci kasnije, pevačica je otvorila dušu i priznala kroz kakav je pakao prošla.

Verica Šerifović otvorila dušu i priznala kroz kakav je pakao prošla! Screenshoot/Instagram



Kako je istakla, njenoj ćerki Mariji je bilo veoma teško kada je saznala da joj je majka bolesna, čak više nego samoj Verici:

"Na sreću, otkriveno je sve na vreme. U tom trenutku tumor je bio mali. Sada sam dobro, posle operacije koju je uspešno obavio doktor Džodić i hvala mu na svemu, redovno idem na kontrole. Operacija je, srećom, brzo zakazana, pa je taj najveći stres brzo prošao. Želim svim ženama da savetujem da rade samopregled grudi jer sam ja upravo tako otkrila bolest na vreme. Tada nije ništa strašno."

Verica Šerifović kaže da se ćerka nije odvajala od nje:

"Marija je bila sve vreme uz mene, trudila se da bude jaka. Moram priznati da je njoj moja bolest teže pala nego meni. To su mi govorili njeni prijatelji, da se preda mnom pravila jaka, a da joj je zapravo veoma teško palo. Jeste strašno kada saznate tako nešto. Mariji nije bilo svejedno. Ali, kažem vam, najvažnije je da je problem otkriven na vreme. Predahnule smo tek kada je sve prošlo."

Pevačica se sada dobro oseća, radi punom parom i vodi računa o svom zdravlju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>