Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 8. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 8. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 8. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Dan pred vama ne donosi vam puno događaja. Uglavnom će se sve svoditi na vaše svakodnevne i uobičajene aktivnosti i dužnosti.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće veoma skladan. Slobodni se mogu interesovati za osobu koja im šalje zbunjujuće signale.


Vaša veća angažovanost na radnom mestu neće proći neprimećeno. Može se desiti da vam nadređeni ponudi povišicu, ili bolje radne uslove.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete se po svim pitanjima osećati bolje nego prethodnih dana. Svojim stavom i ponašanjem osvajaćete naklonost svih sa kojima se susretnete.


Ako ste u vezi, prijaće vam da zajedno sa partnerom odete u pozorište, ili bioskop. Slobodni će bez napora šarmirati osobu koja im se dopada.


Vaši poslovni planovi za naredni period biće pomalo grandiozni, ali ne i neostvarivi. Možete imati uspeha u igrama na sreću.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti u nekom svom svetu. Delovaćete povučeno i stidljivo, a u stvari ćete samo biti zamišljeni nad nekim ličnim planovima za skoriju budućnost.


Ako ste u vezi, bićete nešto privrženiji svom partneru nego prethodnih dana. Slobodni će ovaj dan želeti da provedu u miru, pa će se odlučiti za kućnu varijantu.


Sve obaveze ćete završiti u kratkom roku, pa ćete se u ostatku radnog vremena zanimati stvarima koje nemaju puno veze sa vašim poslom.


Rak 22.6. - 22.7.


Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nesuglasice sa bliskim osobama, ili nesporazume sa kolegama, danas ćete bez puno truda moći da ih izgladite.


Nećete biti toliko usmereni na partnera koliko na prijatelje i članove porodice. Slobodni će biti dosta komunikativni i lako će ostvarivati kontakt sa nepoznatim ljudima.


Lako ćete se sporazumevati sa svima u kolektivu. Ostvaljaćete dobar utisak i na potencijalne saradnike i imati uspeha u bilo kojoj vrsti poslovnih dogovora.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas možete biti neodlučni po nekim pitanjima po kojima ste dosad izražavali jasan stav. Izbegavaćete bilo kakve rizike i igrati na sigurno.


Oni koji su slobodni, biće pomalo nepoverljivi kada je ljubav u pitanju, pa će retko kome dati šansu. Zauzeti će dobiti koristan savet od svog partnera.


Situacija na radnom mestu biće više nego zadovoljavajuća. Ispunićete neke važne segmente posla, ali i rešiti jedan finansijski problem lakše nego što ste očekivali.


Devica 23.8. - 22.9.

Lako ćete se prilagođavati okolnostima i situacijama koje niste ranije iskusili. Imaćete više sluha za tuđe probleme i neće vam biti teško da se drugima nađete na usluzi.


Slobodni neće biti naročito skloni da se zaljube, ali ih to neće sprečiti da flertuju. Zauzeti će partneru izražavati ljubav kroz sitne znakove pažnje.

Imaćete jako dobre ideje, ali ćete želeti da sačekate pravi momenat da ih sprovedete u delo. Bićete uspešni u svim poslovima koji su u vezi sa inostranstvom.

Ljubavni horoskop za maj 2019. godine! Nekome se sprema nova ljubav!
Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!
Nedeljni horoskop: Red strasti, red ljubomore! Kod Lavova kontakt sa bivšim partnerom!Vaga 23.9. - 22.10.

Najdraži deo dana biće vam onaj u kojem ćete moći da se osamite. Neće vam biti potrebno da vas neko drugi animira.


Slobodni će pre maštati o osobi koja im se dopada nego što će biti spremni da u stvarnosti nešto preduzmu po tom pitanju. Zauzete će zanimati samo fizički aspekt veze u kojoj su.


Bićete usmereni na finansijski segment posla u kojem ćete sada moći da ostvarite bitan pomak. Ipak, vodite računa kada je reč o bilo kakvim investicijama.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete malo manje biti usmereni na sebe, a malo više na ljude iz svog bližeg i daljeg okruženja. Želećete da se osećate kao deo “grupe”.


Ako ste u vezi, na sve načine ćete se truditi da udovoljite svom partneru. Slobodni će puno razmišljati o bivšoj ljubavi, ali će biti otvoreni i za neku novu priču.


Iako ćete u mnogo čemu kasniti, uz podršku svojih saradnika stići ćete da izvršite planirano i ostvarite napredak u okviru projekta na kojem radite.


Strelac 21.11.- 21.12.

Vaše samopouzdanje će ojačati, pa nećete bežati od suočavanja sa izazovima. Generalno, biće vam jasnije šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje namere.


Nećete se preterano angažovati oko partnerovih želja i potreba. Slobodni će biti isuviše kruti u kontaktu sa drugim ljudima, pa im ne predstoji puno uspeha na ljubavnom planu.


Imaćete velike poslovne planove, ali ćete isto tako biti spremni da se u potpunosti posvetite njihovom ispunjenju. Možete se nadati novčanom dobitku.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete znatno optimističniji i opušteniji po svim pitanjima koja su vas do juče sekirala. Retko šta će moći da vas izbaci iz takta i pokvari vam lepo raspoloženje.


Ako ste u vezi, verovatno ćete poželeti da svoj odnos sa partnerom osvežite nekim novim sadržajima. Slobodni će sa lakoćom zavesti osobu koja ih interesuje.


Nećete imati baš najbolju koncentraciju kada su u pitanju vaše uobičajene radne dužnosti, međutim, vaša pojačana kreativnost ipak vam može obezbediti uspeh na poslovnom planu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Sreću ćete tražiti u kontaktu sa porodicom i bliskim osobama pred kojima možete da budete prirodni i opušteni. Neće vas interesovati trivijalni odnosi.


Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni što ćete pokazati u intimnim trenucima provedenim sa partnerom. Slobodni će zavoditi, ali će se opirati da i sami budu zavedeni.


Posao će zahtevati da se malo ubrzate. Ukoliko se oslonite na verne saradnike i ne opterećujete nekim sitnicama, stići ćete da ispunite sve svoje dužnosti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete nestrpljivi u svemu što budete radili, pa ćete napraviti i poneku grešku. Isto se odnosi i na vaše donošenje zaključaka koje će biti prevremeno.


U kontaktu sa partnerom, pokazivaćete više interesovanja za iskren i otvoren razgovor nego za intimu. Slobodni se mogu sasvim neočekivano zaljubiti.


Održavaćete dobre odnose sa kolegama, što će vam ulivati sigurnost i pružiti priliku da se oslonite na njih u onim segmentima posla u kojima ste nedovoljno iskusni.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>