Region

Svet

Evo koliko novca će Anastasija Ražnatović potrošiti na proslavu rođendana!

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović ima veoma istančan ukus, kako kada je reč o svojim pesmama i spotovima, tako i kada se radi o privatnom životu. Evo koliko novca će Anastasija Ražnatović potrošiti na proslavu rođendana! Vodi računa o svakom detalju.

Evo koliko novca će Anastasija Ražnatović potrošiti na proslavu rođendana! Screenshoot/Instagram



Nakon ogromnog uspeha njene druge pesme "Rane", Anastasija je odlučila da napravi gala proslavu, za svoje prijatelje i porodicu. Slavlje će biti organizovano 30. maja u jednom luksuznom beogradskom restoranu za oko 120 zvanica, a Ražnatovićeva će za ovu gala žurku potrošiti čitavo malo bogatstvo. Izvor blizak pevačici navodi:

"Zbog obaveza koje ima oko promocije novog spota za pesmu “Rane” Anastasija je odlučila da angažuje agenciju za proslavu rođendana. Dala im je instrukcije kako bi volela da izgleda gala slavlje. Dekoracija će biti u stilu italijanskih glamuroznih slavlja. Preovladavaće belo-roze momenti, a na svakom stolu će biti cveće posebno aranžirano za ovu priliku. Na stolovima će biti i svećnjaci u roze boji, te će se služiti najskuplja vina. U svemu ovome ima veliku podršku majke Cece, koja se potrudila da svojoj mezimici ispuni svaku želju. Šuška se da će slavlje koštati oko 10.000 evra."

Oko izbora dekoracije za restoran, ali i stajlinga, Anastasiji pomaže buduća snajka Bogdana Rodić, sa kojom je u sjajnim odnosima. Dobro obavešten izbor navodi i da će gosti na ovom partiju morati da ispoštuju poseban dres-kod. Tako će sve dame koje budu krenule na Anastasijin parti morati da dođu u dugim elegantnim haljinam, a dok će momci biti u odelima.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>