Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Lazar i Nadežda urlali jedno na drugo! Treba da abortiraš! (VIDEO)

Nadežda Biljić izazvala je šok kod većine zadrugara, a naročito kod Tome Panića, kada je posumnjala da je trudna i to upravo sa manekenom, sa kojim je nedavno imala intimne odnose. Oni su ušli i u žestoki sukob tokom večerašnje "Igre istine". Orilo se u rijalitiju "Zadruga 2"! Lazar i Nadežda urlali jedno na drugo zbog njene moguće trudnoće! Treba da abortiraš!

Zadruga 2: Lazar i Nadežda urlali jedno na drugo! Treba da abortiraš! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNadežda je odlučila da večeras prespava u sobi za izolaciju, a tamo je popričala sa Lazarom Jeremićem i Aleksom Savićem. Lazaru su jako zasmetali Nadeždini stavovi i postupci, pa joj je to zamerio, a Biljićeva se iznervirala, pa mu je uzvratila:

"Što bi imala vanbračno dete? Ne možeš da nađeš normalnog dečka, nego iz rijalitija."

Pevačica mu je poručila da je debilčina. 

Njihova svađa trajala je preko 15 minuta, a jedno drugom su izgovorili svašta. Fudbaler je Nadeždu ispitivao o njenim planovima ako je zaista trudna, ko će čuvati dete dok bude radila, kako će ga prehranjivati, kao i da li planira da bude samohrana majkam. Pevačica je izrazila svoje razočaranje u muški rod, pa poručila da nema nameru da se udaje, jer su je svi muškarci do sada izneverili:

"Neću da se skrasim i smirim nikada! Ja ne mogu sebe da zamislim kao ženu u braku."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>