Zadruga

Parovi

Život Aleksandrine ćerke je ugrožen! Subotić optužuje Čabarkapu!

Pre dve nedelje na kuću Karađorđa Subotića bačena je eksplozivna naprava, koja na sreću nije eksplodirala. Budući da u istom dvorištu živi i Aleksandrin stric Srboljub, on je dao izjavu policiji i za napad osumnjičio Aleksandra Čabarkapu. Život Aleksandrine ćerke je ugrožen! Subotić optužuje Čabarkapu!

Život Aleksandrine ćerke je ugrožen! Subotić optužuje Čabarkapu! Svet PlusSrboljub Subotić je izneo svoje sumnje u vezi poslednjih dešavanja ali i nekih događaja od ranije:

"Sreća pa nije eksplodirao taj trotilski metak, ali znam da je to delo Čabarkape i njegovih ljudi. Mogao je da ubije mene i moju porodicu. Sve sam prijavio policiji i nije mi jasno kako tog čoveka niko ne zatvori nego mirno hoda ulicom. On nam se sveti zbog Karađorđa i Aleksandre i nadam se da će država da reši ovo i strpa kriminalca u zatvor. Čekamo otiske i DNK analizu i da ga više uhapse zajedno sa saradnicima, kaže Srboljub, i dodaje da je sreća što mala Magdalena nije u Kaluđerici: Bolje što dete nije ovde jer to bi bio veliki stres za sve nas. Ma za ceo komšiluk, ne samo za moju porodicu. Čabarkapa se svako malo sveti i svako malo pravi neke smicalice, a zamislite šta bi bilo da mu je dete ovde. Pa trebalo je da Aleksandra ostavi dete kod komšinice da je čuva, onoj koja se brinula o Magdaleni tokom Parova, ali ja sam joj rekao da je bolje da malu odvede kod Bilje Dragojević. Onda je Aleksandra angažovala neku drugaricu koja živi u tom novom stanu. Valjda je plaćaju Aleksandrini fanovi i ta devojka se brine o maloj Magdaleni. Da je dete u Kaluđerici, život bi joj bio ugrožen, a možda bi Čabarkapa sa svojim ljudima pokušao, ne daj bože, da je otme ili ubije. Ovako nam je svima lakše."

Ovo nije prvi incident, pre nekoliko nedelja Karađorđu je zapaljen traktor i isečene gume, a samo nekoliko dana ranije desio se požar u štali. Prošle godine bačene su dve ručne bombe na kuću Subotića, Aleksandra je bila pretučena i tada je prijavila Čabarkapu tvrdeći da je on to uradio. Karađorđev mercedes i štale sa konjima 2017. godine takođe su zapaljene, a za sve to Subotići su policiji prijavili Aleksandra Čabarkapu kao osumnjičenog.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>