Region

Svet

Sloba Radanović kao Hulk! Opasno se napumpao!

Svi hvale njegovo pevanje, ali i fizički izgled! Sloba Radanović kao Hulk! Opasno se napumpao! Obožavateljke su bukvalno oduševljene njegovim izgledom!

Sloba Radanović kao Hulk! Opasno se napumpao! Svet Plus
Popularni pevač Sloba Radanović uvek je vodio računa o svojoj kondiciji i fizičkom izgledu, što mu, zbog dešavanja na privatnom planu, nije bio prioritet dok je učestvovao u "Zadruzi", kada je nabacio kilograme. Međutim, ubzo po završetku svoje rijaliti avanture, Sloba je otpočeo s redovnim treninzima koji su vrlo brzo dali odlične rezultate, a od zdravog, sportskog načina života ne odustaje ni danas.

Član žirija "Pinkovih zvezda" treninge ne propušta ni onda kada nastupa u dijaspori, a slobodno vreme ne provodi u hotelskoj sobi, već s tegovima. Obližnju teretanu pronašao je i u Salzburgu, gde je otputovao na zakazan nastup, a upravo tamo nastala je njegova nova fotografija kojom je izmamio uzdahe na desetina hiljada obožavateljki koje ga prate na Instagramu.

Sve su primetile Slobino izvajano, mišićavo telo, te nisu štedele komplimente na račun zgodnog pevača.

"Jao, bre, kakav si ti dasa!", "Auuuuuu, Bobo", "Takav svakoj treba, budi bez brige" - samo su neki od komentara oduševljenih obožavateljki, koje će svojim reakcijama Slobu sigurno motivisati da nastavi s objavljivanjem ovakvih i sličnih fotografija.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>