Zadruga

Parovi

Siniša zaljubljen do ušiju! Šta čeka Draganu Mitar po izlasku iz rijalitija Zadruga!?

Našao zamenu za ženu! Siniša Dragutinović zaljubljen do ušiju! Ljubavnicu odveo na Draganino putovanje iz snova! Šta čeka Draganu Mitar po izlasku iz rijalitija Zadruga!?

Siniša zaljubljen do ušiju! Šta čeka Draganu Mitar po izlasku iz rijalitija Zadruga!? Screenshoot/Pink.rs



Jedna od najkomentarisanijih tema u Beloj kući svakako je ljubavni život Dragane Mitar koja je u više navrata javno, pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'', govorila o svojim ljubavnicima, ali i iznosila najintimnije detalje svog bračnog života, a ono što će je zasigurno šokirati po završetku rijalitija jeste to da ni njen suprug Siniša Dragutinović nije gubio vreme dok mu je žena u "Zadruzi", već je otpočeo vanbračnu vezu sa javnosti nepoznatom brinetom!

Kako smo već pisali OVDE, Draganin suprug Siniša poceo je da živi sa drugom ženom. Naime, u njihov stan na Voždovcu uselila se Dragutinovićeva nova partnerka koja trenutno brine i o Draganinom i Sinišinom četvorogodišnjem sinu Jovanu, a koliko su bliski dovoljno govore i ekskluzivne paparaco fotografije na kojima Draganin muž razmenjuje nežnosti sa svojom ljubavnicom!

Naime, paparaco Pinka uslikao je Dragutinovića i njegovu ljubavnicu juče oko podneva, po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Njih dvoje su se, kako smo uspeli da saznaju, poslednjih dana baškarili u Abu Dabiju, gde je Dragutinović ispunjavao sve hirove svojoj novoj emotivnoj partnerki u koju je, sudeći po fotografijama, do ušiju zaljubljen.

Podsećanja radi, Dragana je u više navrata u "Zadruzi" spominjala kako nju Siniša nije hteo da vodi u Abu Dabi, a na istu destinaciju odveo je svoju ljubavnicu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>