Zadruga

Parovi

Zadruga izbacivanje: Snežana pogrdno o doskorašnjim cimerima! (VIDEO)

Izbacivanje! Svađala se sa svima, cimeri je nisu baš razumeli, a ni voleli. Sada je jasno da nije ni ona njih. Napustila je rijaliti "Zadruga 2" i nije baš imala lepih reči... Snežana pogrdno o doskorašnjim cimerima! Oni su ispod mojih đonova.

Zadruga izbacivanje: Snežana pogrdno o doskorašnjim cimerima! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Snežana Ilić ušla je na imanje u Šimanovcima ponosna i spremna, ali nije se najbolje snašala u rijalitiju. Jedna od najstarijih takmičarki napustila je takmičenje, pa se pogrdnim rečima obratila svojim doskorašnjim cimerima. 

Sudija je nakon brojanja glasova, imala manje od Maje Marinković koja je takođe bila nominovana, pa je izbačena iz rijalitija "Zadruga 2". Izjavila je:

"Hvala Bogu pa sam izašla. Ja sam tamo sedela i smejala sam se. Ne mogu tamo sa onim polusvetom. Bila sam ispolivana nekoliko puta. Rečeno mi je da tamo svašta mogu da kažu, ali niko nije kriv. Ja sam kriva. Nisam se bavila intrigama. Nisam imala sa kim se družim tamo. Tamo su ljudi ispod mojih đonova. Ja se promenila nisam, uvek sam ista bila. Dosta su me vređali, ali ja sam baratala argumentima."

Ipak, priznala je i koga to podržava od bivših cimera:

"Cenim Lunu, Marka, Davida i Anu. Maja me je jako razočarala jer je njeno ponašanje bilo ružno. To polivanje je ružno."



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>