Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Svađa oko mušterija! Rat između Stanije i Sanje se nastavlja!

Svađa oko mušterija u rijalitiju "Zadruga 2"!  Rat između Stanije Dobrojević i Sanje Stanković se nastavlja! Ćuti, idi trljaj se o Kristijanov ku*ac. Nisi ti meni trn u oku, nego ja tebi.

Zadruga 2: Svađa oko mušterija! Rat između Stanije i Sanje se nastavlja! Screenshoot/Youtube



Rat između Stanije Dobrojević i Sanje Stanković sve se više raspaljuje, a starleta je sada otkrila da poseduje dokaze da se njena suparnica bavila prostitucijom:

"Da, imam informacije iz spoljnog sveta, proverene i iskoristila sam ih. Fejk si lezbejka, fale ti pare, fale ti mušterije. Ti si zaje*ala i Davida Dragojevića. Ova veza ti je paravan za tvoj modeling, jeftinjarica si i želiš da budeš elitna. Došla si ovde da se promovišeš i da te razvlače po Beogradu. Ja ti želim da se prostitucijom baviš kad izađeš odavde i videćemo koliko ćeš uspeti u životu. Radićeš na poziv mušterije. Kurvo jedna, želim ti da nastaviš da se baviš modelingom za veću tarifu."

Sanja Stanković joj nije ostajala dužna:

"Ćuti, idi trljaj se o Kristijanov ku*ac. Nisi ti meni trn u oku, nego ja tebi. Ti si iskompleksirana i isfrustrirana si jer su te gazili 10 godina, pa sad hoćeš mene da gaze. Tebi svašta fali, ali neću da ti uzimam mušterije."

Bonus video, Sanja Stanković kao "Sopingholičarka":

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>