Svet

Region

Simon De Karić i Hali Beri u trci za Zlatni globus

Holivudski filmski producent Simon de Karić, jedan od članova porodice Karić, dobio je prvu priliku da se neki njegov film ovenča “Zlatnim globusom”, a možda i Oskarom!

Simon De Karić i Hali Beri u trci za Zlatni globus



Naime, megazvezda Hale Beri, koja glumi u filmu „Frenki i Alis”, nominovana je za „Zlatni globus“, nagradu američkih kritičara, za glavnu rolu u ovom filmu, a poznato je da su “Zlatni globusi” odlični pokazatelji za to ko se nalazi i u trci za Oskare.

U centru ove drame radi se o mladoj ženi sa više poremećaja ličnosti. Film je režirao pravi miljenik holivudskih sladokusaca, Džefri Saks, koji je pre desetak godina osvojio kritičare serijom o lezbijskoj ljubavi „Tipping the Velvet”. Simon je već producirao dva holivudska filma.

Prvi film, „Some Things That Stay” (2004), govori o odrastanju liberalne tinejdžerke koja se pedesetih godina prošlog veka seli u konzervativnu baptističku sredinu. Drugi film, „Phantom Punch” (2008), za glavnu zvezdu imao je Vinga Rejmsa, nama najpoznatijeg po ulozi Marselusa Volasa u filmu „Petparačke priče”. Ving Rejms je u filmu „Phantom Punch”, slažu se kritičari, odlično odigrao ulogu kontroverznog boksera-teškaša Sonija Listona.

izvor :Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>