Region

Svet

Region

Serija PET deveta epizoda: Kidnapovanje!

Serija "Pet" deveta epizoda biće emitovana 4. maja u 20. časova na RTS-u. Scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj ove serije. Kidnapovanje, maskrirani i naoružani ljudi...

Serija PET deveta epizoda: Kidnapovanje! Promo



U predhodnoj epizodi:

Sonja je došla u napuštenu fabriku s namerom da je zajedno sa svojim drugracima oživi uz pomoć novih investicija. Radnice su najpre nepoverljive prema njenoj ponudi, ali se posle izvesnog vremena predomisle i prihvate Sonjin predlog. 

Bogdan se vratio u Beograd. Kod Bogdana i njegove nećake Natalije dođe kriminalac Adam, koji je snishodljiv prema njima. Natalija je iznenađena zbog tako drastične promene Adamovog ponašanja. Nina ulazi u krizu jer se ništa ne odvija po njenim planovima.



Deveta epizoda:

Katarina je zbog brige o zajedničkom detetu, popravila odnose sa bivšim mužem, Bojanom. Ona mu kaže da ga i dalje voli. Nina njene drugarice uspešno su izvele akciju - donirale su novac propalim firmama, a do njega su došle uz pomoć, veštih
finansijskih transakcija. 

Sonju kidnapuju maskirani i naoružani ljudi koji su vezani za korumpirane policijske snage. Oni su, uz Sonju, uhvatili i Aleksandru, Katarinu i Nataliju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>