Region

Svet

Region

Serija Žmurke peta epizoda: Srd pokazuje svoju ljudsku stranu!

Serija "Žmurke" peta epizoda biće emitovana 5. maja u 21 čas na prvom programu RTS-a. Srd pokazuje svoju ljudsku stranu pustivši najboljeg prijatelja iz detinjstva, učitelja muzike i bivšeg četnika Andriju, da pobegne od pravde i izgubi se u nekom velikom gradu.

Serija Žmurke peta epizoda: Srd pokazuje svoju ljudsku stranu! Promo



U predhodnoj epizodi:

Tane ima dve babe, jednu domaću I drugu francuskinju koja ga je čitavog života učila pesmice na svom jeziku. Kada na času odrecituje Internacionalu, dobija zadatak da je izvede za školskoj priredbi, ali na srpskom. U igri sa svojim drugom Zekavicom Tane razbija prozor zaslužnog sovjetskog oficira. U znak izvinjenja umesto srpske Internacionale na priredbi će odrecitovati rusku himnu. Tane u znak protesta beži od kuće, a jedini ko zna gde se nalazi je Zekavica.



Peta epizoda "Grof":

Grof je bio dobar dečak. I previše dobar. Imao je veliki talenat za muziku, i pre nego što bi ga i ugledali, ljudi bi čuli zvuk njegove usne harmonike. Njegova dobrota i čisto srce učinili su da u mraku mesne crkve otkrije oznašu Srdu gde njegov otac, bogati trgovac, krije zlatnike. 

Srd pokazuje svoju ljudsku stranu pustivši najboljeg prijatelja iz detinjstva, učitelja muzike i bivšeg četnika Andriju, da pobegne od pravde i izgubi se u nekom velikom gradu.

Uloge: Milan Marić, Jasna Đuričić, Andrej Pipović, Isidora Minić, Rada Đuričin, Nenad Ćirić, Uroš Marković

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>