Region

Svet

Dragana Mirković slavi sinu punoletstvo u dvorcu! Niko neće pevati!

Pevačica Dragana Mirković slavi sinu Marku punoletstvo u velelepnom dvorcu u Beču! Iako je Marko rođen 24. februara, porodica je odlučila da slavlje bude sada kako bi njihovi prijatelji i familija došli u što većem broju. Niko neće pevati, a evo i zašto!

Dragana Mirković slavi sinu punoletstvo u dvorcu! Niko neće pevati! Screenshoot/InstagramFolk zvezda Dragana Mirković u svom velelepnom dvorcu u Beču proslavlja sinu Marku 18. rođendan:

"Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke... pa do Amerike."

Ponosna mama još dodaje da će na slavlju biti više od 200 zvanica:

"Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili."

Umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi:

" Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike. Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir


>