Region

Svet

Kija Kockar nije ostavila prošlost iza sebe! I dalje gunđa Slobi zbog Lune!

Kristina Kija Kockar ne krije da je i dalje boli što ju je bivši suprug Slobodan Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani, te je priznala da preko te izdaje još uvek ne može da pređe iako se trudi da zaboravi sve to i oprosti mu. Kija Kockar nije ostavila prošlost iza sebe! I dalje gunđa Slobi zbog Lune! 

Kija Kockar nije ostavila prošlost iza sebe! I dalje gunđa Slobi zbog Lune! Screenshoot/Instagram



Najviše je, kako kaže, boli što je tom preljubom koju je Radanović počinio izgubila, pre svega, prijatelja, pa tek onda muža.

"Nažalost, ja sam s neke strane bila izdana od svog prijatelja. Jeste, treba praštati u životu, ali meni treba vremena za to. Mi imamo korektan odnos, posvađamo se uvek, bar jednom dnevno, ako smo duže od sat vremena u istoj prostoriji i uvek oko prošlosti. Pokušavam da mu objasnim koliko mene još uvek boli njegovo neverstvo, a on, kao svako muško, to ne konta. To je igra mačke i miša iliti borba sa vetrenjačama."

Kija tvrdi da je i dalje najveća podrška bivšem suprugu:

"Nas veže prošlost i to što smo zajedno odrasli i prešli u neko zrelo doba. Pogotovo što smo sad ušli u neko novo poglavlje i jedno drugom smo najbolja podrška jer smo u istoj situaciji i profesiji. Zbog toga nas dvoje i možemo da budemo u nekom korektnom odnosu, ali jedino što to koči jeste sve ono odvratno što je on meni uradio, a ja to ne mogu da zaboravim iako bih volela i trudim se. Da li će to doći sa vremenom ili situacijom, to ne mogu da garantujem. Ali, naravno, nikada mu neću okrenuti leđa. Uvek ću mu pomoći šta god mu bude trebalo, naravno, u granicama normale, kao i on meni. Jednostavno, neke stvari se ne zaboravljaju i on je toga svestan i mislim da bi na mom mestu isto reagovao."

Sa druge strane, Sloba je i posle razvoda sa Kijom tvrdio da će uvek biti tu za nju. Kako i sam navodi, nikada joj neće okrenuti leđa, pogotovo što zna koliko ju je povredio:

"Što se mene tiče, stvarno joj jesam prijatelj. Mislim joj najbolje i bolje nego što mislim sebi. Na stranu sve što se desilo i što je bilo. Svako greši u životu i normalno da postoji neki prag tolerancije i prag dokle možeš nekome nešto da oprostiš, a kome ne možeš. Ali ona da misli sve najgore o meni i da me pozove i za deset godina, ja ću biti tu za nju."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>