Style

Ljubav

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš mesečni horoskop za maj 2019. godine na portalu Svet Plus. Zaceljivanje i ponovno rađanje za Ovnove, Lavovi će sebi konačno postaviti neka bitna pitanja!

Mesečni horoskop za maj 2019. godine! Zaceljivanje i ponovno rađanje! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Mlad Mesec u znaku Ovna 5. aprila označava početak novog ciklusa u vašem životu, kao i početak perioda zaceljivanja i ponovnog rađanja. Zapitajte se: ko ste vi danas i šta želite da budete? Da li su se vaša dela poklapala sa vašim rečima. Možda još uvek niste spremni da priznate sebi sve, ali važno je da pronađete unutrašnji mir i inspiraciju da nastavite dalje. Jupiter započinje svoj retrogradni ciklus 10. aprila, što predstavlja prekretnicu u vašem putovanju, jer ćete najzad shvatiti da ste vi najveći autoritet u svom svetu. Imate više slobode nego što mislite. Uživajte u svom putu, istražite svoje opcije i promenite kurs ukoliko je to potrebno. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila privešće kraju pređašnji ciklus u vašoj ljubavnoj vezi. Ovo će otvoriti vrata novim vezama u kojima će vaše vrednosti biti istinski cenjene. Imajte veru u sebe i moći ćete da donesete mudre odluke.

Povoljni dani
5, 14, 20
Nepovoljni dani
10, 13, 27



Bik 21.4.-21.5.

Uran je ušao u vaš znak prošlog meseca, otvarajući vam nova vrata i otkrivajući vaš pravi potencijal. Venera će biti u znaku Ribe ovog meseca, pa možete očekivati uzbudljive pozivnice. Imaćete priliku da produbite prijateljstva i donesete važne odluke. Ukoliko nešto deluje previše dobro da bi bilo istinito, budite strpljivi dok ne dobijete više informacija. Sa Mladim Mesecom 5. aprila, imaćete vremena da se posvetite sebi i svojim mislima. Postaćete svesni svojih strahova i želja. Zaboravite na površne aspiracije. Razmislite o svojim vrednostima i vodite se njima na svom budućem putu. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila predlaže vam da uspostavite bolju ravnotežu kako bi ste mogli da budete u skladu sa svojom kreativnom stranom. Srećom, ulazak Sunca u znak Bika 20. aprila pružiće vam priliku da usporite, uhvatite dah i napredujtete prirodnim tempom. Imajte na umu svoje dugoročne ciljeve i približavaćete im se korak po korak.

Povoljni dani
12, 14, 20
Nepovoljni dani
10, 13, 15



Blizanci 22.5.- 21.6.

Merkur će biti u svojoj direktnoj fazi ovog meseca, pa ćete osetiti da vam se polako vraća čistina u pogledu na vašu profesionalnu situaciju. Možda ne vladate svetom, ali kapetan ste svog broda. Plovite vašim životom u skladu sa svojim ciljevima. Jupiter je u znaku Strelca još od kraja novembra, ističući važnost vaših veza i povezujući vas sa ljudima koji šire vaš svet. Jupiter će ući u svoju retrogradnu fazu 10. aprila, što će predstavljati prekretnicu u vašem ljubavnom životu. Ukoliko vam se čini da vaš partner stagnira, imajte veru u njega. Ponudite drugima slobodu koja je i vama potrebna i produbićete svoje prijateljstvo. Ovo je prilika da istražite vezu pre nego što odlučite da li ćete da je prenesete na viši nivo. Pun Mesec će ući u znak Vage 19. aprila, najavljujući zanimljiv period sa vašim prijateljima i partnerom. Ukoliko se osećate izolovano i izostavljeno, pokušajte da se ponovo uključite u društvena dešavanja oko vas. Slobodni ste da budete ono što jeste i da budete voljeni zbog toga.

Povoljni dani
7, 10, 17
Nepovoljni dani
2, 11, 27



Rak 22.6. - 22.7.

Profesionalno, Mlad Mesec u znaku Ovna 5. aprila obeležiće početak novog ciklusa. Bićete u najboljoj formi u ovom periodu. Ono što sada budete započeli imaće velike šanse za uspeh, pa je važno da razjasnite svoje ciljeve i odlučno zakoračite ka njima. Neki bi rekli da ste sanjar, ali vi niste osoba koju drugi mogu da ograniče. Setite se ko vam je sve pomogao kada budete dostigli svoj cilj. Ovo će biti prekretnica na kojoj ćete moći da pokažete svetu svoj pravi vizionarski duh. Možda ne znate sve, ali dovoljno ste skromni da zatražite pomoć kada vam je potrebna. Budite kreativni, maštoviti i poštujte druge. Podrška koju imate je zadivljujuća. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila staviće vaš kućni život u centar pažnje, pružajući vam tako priliku da poradite na sigurnosti i ravnoteži koja vam fali. Samo vi imate autoritet nad svojim životom. Setite se šta je to što vas pokreće i moći ćete da donesete prave odluke za sebe, za vašu porodicu i ljude oko vas.

Povoljni dani
7, 14, 28
Nepovoljni dani
4, 10, 13



Lav 23.7.- 22.8.

U zadnje vreme ste prošli kroz dosta promena, ali početkom aprila ćete imati priliku da pogledate na događaje u kojima ste se osećali nemoćno iz potpuno drugačije perspektive, što će vam pružiti mogućnost da donekle utičete na konačan ishod. Sa Mladim Mesecom u znaku Ovna 5. aprila, želećete da pronađete smisao iza svakodnevnih događaja u vašem životu. Koji su vaši krajnji ciljevi? Šta vašem životu pruža smisao? Šta je to što vam omogućava da se osećate slobodno? Jupiter će ući u svoju retrogradnu fazu 10. aprila, podstičući vas da budete iskreni prema sebi i verujete u svoje postupke. Shvatićete da ste vi sami tvorac vaše slobode. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila otkriće vam put kojim možete napredovati. Imate verne prijatelje, ali vaš put je samo vaš. Izbegavajte očekivanja, upoređivanja ili razmišljanje o tuđim stavovima. Sunce će se naći u znaku Bika 20. aprila, izazivajući turbulenciju na vašem radnom mestu. Verujte u svoje kvalitete i predstojeće promene dočekajte bez straha.

Povoljni dani
5, 12, 14
Nepovoljni dani
10, 13, 22




Devica 23.8. - 22.9.


Merkur će biti u znaku Ribe kada bude ušao u svoju direktnu fazu, što će obeležiti početak perioda velikih otkrovenja u vašoj ljubavnoj vezi. Venera i Neptun će takođe biti u znaku Ribe, pa će atmosfera postati romantična i ispunjena kreativnim i finansijskim prilikama. Mlad Mesec u znaku Ovna 5. aprila od vas traži dublje poverenje i sigurnost. Možete spasiti situaciju od koje ste zamalo odustali, ali ukoliko nešto deluje previše dobro da bi bilo istinito, budite na oprezu. Neka vam spoljašnji izgled bude na poslednjem mestu kada je u pitanju sanjarenje o ljubavi, novcu i uspehu. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila predlaže da ponovo razmislite o ličnim, emocionalnim i finansijskim obavezama. Ovo je kraj puta za neke stvari, ali isto tako i početak puta ka vašoj slobodi. Sunce će se narednog dana naći u znaku Bika, pa će se vaši horizonti raširiti, kao i vaša interesovanja. Zakoračite.

Povoljni dani
7, 10, 12
Nepovoljni dani
2, 11, 27


Vaga 23.9. - 22.10.


Mlad Mesec 5. aprila obeležava početak novog ciklusa u vezama sa vašim najbližima, stavljajući akcenat na uspostavljanje zajedničkih ciljeva. Imaćete priliku da zacelite one veze kojima je to potrebno. Dela govore glasnije od reči. Jupiter će započeti svoju retrogradnu fazu u znaku Strelca 10. aprila, najavljujući period velikih otkrovenja koji će učiniti da se zapitate šta vi stvarno znate. Kreativno rešenje može biti odgovor na vaše molitve. Uvek imajte širu sliku na umu i nemojte skrenuti sa svog puta. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila biće naročito emotivan i ličan. Bez obzira na to koliko nešto deluje urgentno, ne smete žrtvovati sami sebe. Prvo se pobrinite za sopstvene potrebe, pa se tek onda posvetite drugim stvarima. Neka vaše odluke budu uravnotežene, sa svim učesnicima na umu.

Povoljni dani
12, 14, 20
Nepovoljni dani
10, 15, 29


Škorpija 23.10.- 22.11.


Život se brzo menja, a Mlad Mesec 5. aprila preusmeriće vašu pažnju na posao, svakodnevne rutine i vaše zdravlje. Imate moć da donesete važne odluke koje će doprineti poboljšanju u onim oblastima u kojima vam je to najpotrebnije. Odlučite šta je to što vam donosi sreću i što vam koristi i izbacite navike i zavisnosti koje vas iscrpljuju. Bićete na prekretnici 10. aprila, kada Jupiter bude ušao u svoju retrogradnu fazu. Uspeli ste da postignete finansijsku i emotivnu slobodu kojima ste težili, pa vam sada ostaje samo da oslobodite svoj um. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila podstaćiće vas da se okrenete ka unutra. Kada Sunce bude ušlo u znak Bika sledećeg dana, možete privući i produbiti veze sa ljudima koji vam znače. Oslobodite se očekivanja i bićete prijatno iznenađeni.

Povoljni dani
5, 14, 20
Nepovoljni dani
13, 24, 27


Strelac 21.11.- 21.12.


Od kako je Jupiter ušao u znak Strelca u novembru prošle godine, osećate se mudrije i pronicljivije. Mlad Mesec u znaku Ovna 5. aprila označava početak novog ciklusa i procesa vraćanja svojim vrednostima. Saznaćete šta vam donosi sreću u kreativnom, emocionalnom i romantičnom smislu. Nešto će možda delovati kao rizik, ali pravi rizik je da propustite nešto što bi vas činilo srećnim. Dostići ćete značajnu prekretnicu u ovom procesu kada Jupiter bude započeo svoje retrogradno kretanje 10. aprila. Nešto što ste tražili je sve vreme bilo pored vas. Pred vama je istraživanje sopstvene ličnosti. Razmislite o svojim vrednostima i vratite se na put u skladu sa njima. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila ispuniće malu želju koju ste imali. Ne morate da se trudite da impresionirate bilo koga. Oni koji vas vole će vas svejedno voleti. Vaša sposobnost da živite, volite, stvarate i pratite svoju strast je ono što vas čini privlačnim.

Povoljni dani
12, 14, 19
Nepovoljni dani
10, 11, 15



Jarac 22.12.- 19.1.

Početkom meseca, vodićete razgovore ili ćete sticati nove informacije koje će vam pomoći da bolje razumete komplikovanu situaciju, dozvoljavajući vam da je izmenite u svoju korist. Mlad Mesec u znaku Ovna 5. aprila staviće kućni problem u prvi plan. Na svakodnevnom nivou, mogli bi ste da vršite popravke po kući, čistite i organizujete stvari, a najverovatnije već imate previše obaveza. Važno je da se pobrinete za svoje zdravlje. Na emocionalnom nivou, videćete prošlost u novom svetlu. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila staviće profesionalno pitanje u prvi plan. Ovo je kraj jednog poglavlja i početak novog, srećnijeg i bogatijeg poglavlja koje će vam pružiti mogućnost da pokažete svima šta zapravo možete. Ovo je period kada će svi moći da vide koliko ste napredovali. Saturn i Pluton će započeti svoje retrogradne faze krajem meseca, omogućavajući vam da usporite, opustite se i uživate. Zaslužili ste malo zabave!

Povoljni dani
4, 7, 12,
Nepovoljni dani
10, 13, 24



Vodolija 20.1.- 19.2.

Prošlog meseca Uran je ušao u Bika i doneo određeni razvoj situacije kod kuće, zbog čega bi trebalo da usporite, budete prisutni I da živite u trenutku. Možda će vam trebati nekoliko nedelja da se snađete u trenutnoj situaciji. Sa Mladim Mesecom u Ovnu 5 aprila, dobićete nove informacije koje će od vas zahtevati da budete otvorenogh uma. Sadašnjost nije prošlost. Sada više nego ikada vaši izbori kreiraju vašu stvarnost. Postanite svesni toga šta motiviše vase izbore. Neka vaše reči I vaša dela budu na istoj talasnoj dužini. Komunikacija je naglašena a vi ćete naučiti da je to kako nešto kažete važno koliko i šta kažete. Za vreme punog meseca, 19. aprila budite iskreni prema sebi, pa će vam biti da komunicirate sa bližima.

Povoljni dani
7, 12, 22
Nepovoljni dani
10, 13, 29



Ribe 20.2.- 20.3.

Mlad Mesec u znaku Ovna 5. aprila označava početak novog ciklusa u razvoja vašeg samopouzdanja i emotivne sigurnosti. Finansijski uspeh je takođe zagarantovan, ali najvažnije je da imate sa kime da podelite svoju sreću. Profesionalno, istražujete nove frontove još od novembra 2018. godine. Jupiter 10. aprila ulazi u retrogradnu fazu u kojoj će biti sve do 11. avgusta, pružajući vam dovoljno vremena da se vratite na pravi put ukoliko ste skrenuli za svoje karijerne staze. Koji je vaš dar ovom svetu? Po čemu želite da budete poznati? Šta će biti najvažnije na kraju vašeg života? Naštelujte svoj unutrašnji kompas po onome u šta verujete i nebo će biti vaša jedina granica. Pun Mesec u znaku Vage 19. aprila, kada će brak, seksualna veza, finansijsko ili karijerno pitanje dostići svoj vrhunac. Nećete imati potpunu kontrolu, ali moćićete da uspostavite balans ukoliko budete ostali verni svojim vrednostima. Kad god se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Ovo će biti vaš put do sreće.

Povoljni dani
2, 10, 14
Nepovoljni dani
10, 13, 19

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>