Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 2. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 2. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 2. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Imaćete veliku potrebu da se otarasite svega što vas opterećuje, međutim, faliće vam hrabrosti da uradite nešto konkretno po tom pitanju.


Ukoliko ste u vezi, vaš partner će se truditi da vam u svemu ugodi. Slobodni će uspeh na ljubavnom planu da se ostvare uz pomoć prijatelja, ili putem društvenih mreža.


Vašim saradnicima će se svideti ideje koje im budete prezentovali. Ipak, sklapanje konačnih dogovora oko novih projekata, ako ste u prilici, ostavite za neki drugi put.


Bik 21.4.-21.5.

Očekuje vas relativno uspešan dan na svim poljima, ali pod uslovom da ne rasipate svoju energiju želeći da što više stvari obavite.


Ako ste u vezi, uživaćete u sigurnoj i stabilnoj ljubavi. Slobodni će preko poslovnih kontakata upoznati osobu koja neće kriti svoje zanimanje za njih.


Imaćete mnogo uspeha u radu. Autoriteti će vam biti naklonjeni, mada se to ne može reći i za kolege koji su na istom položaju kao vi. Vaše ideje i zamisli neće im biti bliske.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Želećete da svoje slobodno vreme provedete u društvu prijatelja. Možda ćete osetiti blagi pad samopouzdanja, pa će vam kontakt sa njima puno značiti.


Ako ste u vezi, imaćete bolju komunikaciju sa partnerom nego prethodnih dana. Slobodni bi svoje šanse za pokretanje događaja na ljubavnom planu trebalo da traže u izlascima.


Bićete vrlo maštoviti i imaćete sjajne predloge koje će vaši saradnici oduševljeno prihvatiti. Možete se nadati odličnom poslovnom danu.


Rak 22.6. - 22.7.

Osetićete snažan unutrašnji poriv da nešto promenite. Bićete pomalo nejasni ljudima u svom okruženji, pa vas poneki nesporazum neće zaobići.


Ako ste u vezi, fokusirajte se na intimu, ne na razgovor. Slobodni će imati priliku da uđu u tajnu romansu sa nekim ko je zauzet i koga poznaju preko posla.


Bićete zadovoljni današnjim razvojem događaja. Možete očekivati stabilizaciju finansijske situacije, što će vas takođe motivisati da se više trudite na radnom mestu.


Lav 23.7.- 22.8.

Druženje sa prijateljima, kao i vreme koje budete proveli sa svojim partnerom pružaće vam osećaj sigurnosti i vršiti pozitivan uticaj na vaše današnje raspoloženje.


Zauzeti će se zbližiti sa voljenom osobom kroz druženje i razgovor. Slobodni će imati priliku da upoznaju zabavnu osobu koja bi mogla da ih usreći na emotivnom planu.


Neki vaš poznanik, ili prijatelj, ponudiće vam poslovnu saradnju preko koje biste mogli da iskažete sve svoje talente, kao i da ostvarite odličnu zaradu.


Devica 23.8. - 22.9.

Usredsredićete se na pitanja koja se tiču posla i karijere. Pored toga, poželećete da svoju svakodnevicu osvežite nekim novim sadržajima.


Predstoji vam ne naročito interesantan dan na ljubavnom planu. Slobodni će to i ostati, dok će se zauzeti dobro slagati sa partnerom ukoliko ne budu previše očekivali od njega.


Prijatni radni uslovi učiniće vas efikasnijim u poslu. Bićete motivisani da ispunite lična očekivanja, ali ćete takođe želeti da i drugi primete vaš trud i zalaganje na radnom mestu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Mnoge svoje zamisli danas ćete moći neočekivano lako da sprovedete u delo. Ne budite lenji, već se aktivirajte, pogotovu na ljubavnom planu.


Zauzeti se mogu nadati lepom razvoju događaja na ljubavnom planu, dok će slobodni na okolinu ostavljati utisak nekog ko ne želi da se vezuje, iako to neće biti sasvim tačno.


Osećaćete odbojnost prema poslovnim obavezama. Smatraćete da vam trenutna situacija na radnom mestu ne dozvoljava da ispoljite svoje kreativne sposobnosti.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Prijaće vam porodično okruženje. Pored toga, sa uživanjem ćete obavljati sve kućne poslove. Želećete da unapredite izgled svog doma.


Nećete biti na istoj talasnoj dužini sa voljenom osobom. Bez obzira da li ste u vezi, ili ne, biće korisnije za vas da se privremeno udaljite od dešavanja na ljubavnom planu.


Vaša finansijska situacija delovaće bolje nego prethodnih dana. Što se samog posla tiče, izbegavaćete sve one stavke koje ne mogu da se urade brzo i lako.


Strelac 21.11.- 21.12.

Imaćete potrebu za većom emotivnom sigurnošću i to je upravo ono što ćete danas i dobiti. Ipak, trudite se da vaše raspoloženje ne zavisi od drugih ljudi.


Ako današnji dan posvetite partneru, biće vam oboma lepo. Slobodni bi trebalo da izađu negde. Moguće je da se sretnu sa nekim s kim će odmah moći da osete obostrane simpatije.


Usredsredićete se na poslovne odnose u kojima već vlada uzajamno poverenje. Pored toga, nećete imati puno razloga da brinete oko ishoda projekta na kojem radite.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti u prilici da pokažete članovima svoje porodice da ne zavisite od njih i da ste sposobni da se samostalno izborite za sebe i svoje ciljeve.


Oni koju su slobodni, ili su na početku veze, imaće više sreće u ljubavi. Pojedini koji su u braku, ili dužim vezama, vodiće rasprave sa voljenom osobom.


Očekuje vas zasluženi novčani prihod koji će, moguće, biti i veći nego što ste se nadali. Nevezano od toga, primetićete da se na poslu vaše mišljenje danas posebno uvažava.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imponovaće vam što će ljudi u vašem okruženju obraćati više pažnje na vas. Osećaćete se primećenim gde god da se pojavite, što će vam podići samopouzdanje.


Danas ćete šarmirati svoju okolinu. Slobodni među vama, zanimaće se za mogućnosti otvorenih veza, dok će zauzeti biti veoma kreativni kada je ljubav u pitanju.


Možete se nadati laganom i uspešnom poslovnom danu. Najviše uspeha imaćete u pregovorima i, uopšte, komunikaciji sa kolegama i potencijalnim saradnicima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Imaćete utisak da ste na neki način izneverili očekivanja svoje porodice. Prijaće vam da se osamite i na miru razmislite o minulim dešavanjima.


Oni koji su u vezi, mogu biti zadovoljni jedino ako im neće smetati da njihov partner u emotivnom smislu bude pomalo odsutan. Pojedini će poželeti da uđu u vezu sa zauzetom osobom.


Situacija na radnom mestu biće stabilna u svim onim segmentima gde je to najpotrebnije, ali vi možete imati utisak da se ne trudite dovoljno za svoju karijeru.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>