Region

Svet

Jovana Petrović i Igor Pervić: Voleli smo se najviše na svetu! Ljubav je trajala 20 godina!

Jovana Petrović i Igor Pervić su dugo bili u ljubavi, a na dan kada je on preminuo, glumica je objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala "Moja ljubav".  Voleli smo se najviše na svetu! Ljubav je trajala 20 godina, šta viđe reći!

Jovana Petrović i Igor Pervić: Voleli smo se najviše na svetu! Ljubav je trajala 20 godina! Foto: FacebookGlumac Igor Pervić izgubio je bitku sa teškom bolešću i preminuo 23. aprila u domu svoje majke balerine Lidije Pilipenko, koja je, zajedno sa njegovim bratom, bila sa njim do poslednjeg trenutka. Glumac je juče kremiran na Novom groblju u Beogradu, a poslednji pozdrav uputili su rodbina, prijatelji i kolege. Među njima je bila i glumica Jovana Petrović, inače unuka legendarnog glumca Miodraga Petrovića Čkalje. Jovana i Igor su dugo bili u ljubavi, a na dan kada je on preminuo, glumica je objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala:

 "Moja ljubav".
Jovana skrhana bolom kaže:

 "Šta mogu da kažem o njemu? Voleli smo se najviše na svetu. Ljubav je trajala 20 godina, šta reći više... Od pre 20 godina, do pre neki dan je sve trajalo... To sve govori. Osećam se kao da sam pola sebe izgubila. Danima ne znam gde se nalazim."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>