Zadruga

Parovi

Matora otvorila dušu i priznala: Sanja Stanković voli muškarce! (VIDEO)

Od kako su započele svoju vezu u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković izazivale su sumnju, kako kod zadrugara, tako i kod određenog dela milionskog auditorijuma koji prati sva dešavanja na velelepnom imanju, da su u lažnoj vezi. Matora otvorila dušu i priznala: Sanja Stanković voli muškarce! Ona ne zna da li sam ja muško ili žensko!

Matora otvorila dušu i priznala: Sanja Stanković voli muškarce! (VIDEO) Svet Plus



Ukućani koji bi ulazili u sukobe sa njima često su u svađama navodili da je Sanja heteroseksualna, te da je sa Matorom samo iz neke koristi i da lažira da je voli kao partnerku. Jovanu je to uvek pogađalo, pa je često ulazila u još veće konflikte sa tim istim zadrugarima.

Jutros se, nakon žestokih svađa koje je imala sa Stankovićevom, poveravala Ljubi Pantović, Mini Vrbaški i Suzani Perović ispred sobe za izolaciju. Pričala je o njihovoj vezi, svađama koje su imale, Staniji Dobrojević, a onda je zadrugarkama potvrdila sve ono protiv čega se borila:

"Sad ću da ti kažem nešto, što nisam htela. Mina je u tom svetu bila i to zna. Ja stvarno volim muškarce i žene i podjednako mogu da budem u vezi i sa muškarcem i sa ženom. Sanja ne može. Ja sam joj prva žena. Sa kojom je bila nesigurna... Ona ne zna da li sam ja muškarac ili žena."

Ljuba Pantović je dodala:

"Zato traži to muško od tebe."

A, zatim je Matora iskreno rekla:

"Njoj definitivno treba muškarac. Na stranu sve, veruj mi, ja mogu da zamislim svoj život sa ženom, ona ne."

Mina je konstatovala da Sanja ne može više da izdrži sa ženom.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>