Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 1. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. maj 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 1. maj 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Neće vam biti teško da se nađete na usluzi bilo kome ko vam se obrati za pomoć, međutim, zauzvrat ćete očekivati jednak tretman i to ćete otvoreno pokazati.


Ako ste slobodni, smišljaćete taktiku kojom biste mogli da svojoj simpatiji skrenete pažnju na sebe. Zauzeti će biti usmereni na partnera i njegove potrebe.


Danas se nećete toliko baviti poslovnim pitanjima, koliko finansijama. Želećete da svoj rad bolje naplatite, ali ne tako što biste se dodatno angažovali.


Bik 21.4.-21.5.

Iako ćete u prvom delu dana biti povučeni, smatrajući da bi vam bilo kakva gužva poremetila unutrašnji balans, u večernjim satima će vam ipak prijati veće društvo.

Slobodni će maštati o nekoj osobi o kojoj ne znaju mnogo, ali koja ih sve više intrigira. Zauzeti će prepustiti inicijativu svom partneru koji će ih danas obasipati pažnjom.


Neka poslovna pitanja koja su vas u prethodnim danima činila nesigurnim, sada će početi da vam deluju sve lakše rešiva, što će se pozitivno odraziti na vaše samopouzdanje.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Okolini ćete delovati veoma pristupačno i druželjubivo, međutim, to će samo delimično biti tačno. Iako to niko neće primetiti, po mnogim pitanjima ostajaćete nedorečeni.


Ako ste u vezi, prijaće vam vreme koje ćete sa partnerom provesti nasamo. Uživaćete u nežnosti i intimi. Slobodni će imati više simpatija, ali i udvarača.


Prijaće vam odmor i rasterećenost od poslovnih obaveza. Ipak, to ne znači da nećete ni malo razmišljati o brojnim informacijama koje ste prikupili u prethodnoj nedelji.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete puni elana i pozitivne energije. Neće postojati ništa što će za vas biti isuviše teško, ili nedostižno. Sa optimizmom ćete prilaziti svakom izazovu.


Slobodni će danas prednost dati prijateljima i, uopšte, svom društvenom životu. Zauzeti će partneru predložiti zajednički izlazak u grad, ili će sa njim otići kod nekog u goste.


Nećete se previše obazirati na trenutna dešavanja na radnom mestu. Više će vas zanimati budućnost vaše karijere, kao i načini na koje biste mogli da ostvarite napredak na tom planu.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete se baviti raznim značajnim temama koje su, uglavnom, u vezi sa vašom budućnošću, a koje se tiču kako duhovne, tako i praktične sfere vašeg života.


Ako ste slobodni, nimalo vam neće smetati što ste sami. Uživaćete u trenutnom emotivnom statusu. Zauzeti će biti dominantniji od svog partnera, u svakom smislu.


Maštaćete o velikim poslovnim uspesima, ali nećete biti nerealni. Biće vam jasno da je potrebno samo malo više istrajnosti i upornosti kako biste ostvarili željena dostignuća.


Devica 23.8. - 22.9.

Kako dan bude odmicao sve manje ćete razmišljati o stvarima koje vas u poslednje vreme čine nervoznim i nezadovoljnim. U večernjim satima bićete odlično raspoloženi.


Ako ste slobodni, pre ćete biti zainteresovani za neobavezne odnose nego za bilo šta ozbiljno na emotivnom planu. Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom.


Prijaće vam pauza od poslovnih obaveza. Ovaj dan ćete iskoristiti tako što ćete još jednom porazmisliti o potezima koje tek treba da povučete.


Vaga 23.9. - 22.10.

Iako ćete se lepše osećati u društvu dragih osoba, neće vam biti dosadno ni ako veći deo dana provedete sami. Kvalitetno ćete iskoristiti svoje slobodno vreme.


Ako ste u vezi, partner će uživati u pažnji koju ćete mu danas poklanjati. Slobodni će biti skloni zaljubljivanju, ali neće žuriti da promene svoj emotivni status.


Smislićete odličnu poslovnu taktiku koja bi u skorijoj budućnosti mogla da vam obezbedi uspeh na finansijskom planu. Poslovnom partneru će se svideti način na koji razmišljate.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Pošto ćete sve do večernjih sati biti itekako vredni, ostatak dana ćete želeti da provedete u opuštenoj atmosferi, u društvu emotivnog partnera, ili članova porodice.


Ako ste slobodni, počećete da razmišljate o jednoj osobi i njenom predlogu za zajednički izlazak. Zauzeti će danas imati nešto prisniji odnos sa partnerom nego prethodnih dana.


Iako ćete biti relativno zadovoljni trenutnom situacijom na finansijskom planu, smatraćete da uvek može bolje. Ipak, za neke stvari moraćete još malo da se strpite.


Strelac 21.11.- 21.12.

Prvi deo dana provešćete opuštajući se. Nakon toga, počećete da razmišljate o narednoj nedelji i obavezama koje vas čekaju, ali to vam neće pokvariti lepo raspoloženje.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se dosta dobro slagati po svim pitanjima. Slobodni će biti malo neodlučni. Neće znati da li da daju šansu jednoj osobi.


Smatraćete da na poslovnom planu u prethodnom periodu niste povukli baš najmudrije poteze i sada ćete želeti da to ispravite. Tačno ćete znati šta treba da uradite.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete vrlo optimistični, mada i pomalo nemarni. Ipak, danas sigurno nećete imati štetnih posledica zbog toga, naprotiv. Sve će vam nekako ići od ruke.


Ako ste zauzeti, osvrnućete se na ljubavni aspekt svog života. Želećete da svoju vezu učinite malo sadržajnijom. Slobodni će biti vrlo šarmantni i zavodljivi.


Trudićete se da što manje mislite na posao. Sa druge strane, nećete imati posebnih briga na tom planu, samim tim, ni razloga da se danas opterećujete ovom temom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete promenljivog raspoloženja zbog čega ćete drugima delovati i zvučati konfuzno. Ipak, vi sami osećaćete se zadovoljno i ispunjeno u svakom smislu.


Slobodni će se danas posvetiti bliskim osobama, onima iz kruga porodice, ali i najboljim prijateljima. Zauzeti će imati veoma dobru komunikaciju sa partnerom.


Kada je posao u pitanju, bićete svesni da niste u situaciji da o svemu odlučujete sami. Međutim, to vam neće smetati jer ćete znati da ste tako oslobođeni brojnih odgovornosti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Zasitićete se lenčarenja vrlo brzo, pa ćete rešiti da se malo aktivirate, naročito u fizičkom smislu. Pored toga, uživaćete u konstruktivnim razgovorima sa svojim ukućanima.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove za odmor, ili zajedničko putovanje. Slobodni će biti raspoloženi za nova poznanstva. Moguć je interesantan susret.


Bićete prilično zadovoljni postignutim u prethodnom periodu, ali nećete želeti da se tu zaustavite. Imaćete brojne ideje kako da ostvarite još veći napredak na poslovnom planu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>