Zadruga

Parovi

Luna Đogani ponavlja scenario iz prve sezone! Histerija, vrištanje, plakanje... (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", povela se tema o tome da li je Zlata Đurković ispala dvolična prema Luni, jer je Maji Marinković rekla da pravi žrtvu od nje. Luna Đogani ponavlja scenario iz prve sezone! Histerija, vrištanje, plakanje...

Luna Đogani ponavlja scenario iz prve sezone! Histerija, vrištanje, plakanje... (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zadrugari su se ubacivali u razgovor, a nekoliko njih je počelo da priča o flertu Marka Miljkovića i Marinkovićeve. Miljana Kulić je izjavila da bi volela da Marko ima odnose sa Majom, kako bi se dokazalo da se Marinkovićevoj sviđa Miljković.

Luna je istrčala iz Bele kuće i otišla u pab gde je počela da histeriše. Savo Perović, Lepi Mića i Miljana su pošli za njom, ali nisu uspeli da je smire, jer je Đoganijeva sve vreme vrištala:

"Neću da slušam te gluposti. Hoće da pričaju o k*rcu mog bivšeg dečka kako će da se nabija (Maja) na njega. Kako ih nije sramota? Šta sam ja ovde, igračka? J*bem vas u usta sve, vi ćete sa mojim srcem da se igrate, koje je tako čudno i puno ljubavi. Dokle preko moje grbače."



Njen slom se nastavio, a Miljković nije obraćao pažnju. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>