Svet

Region

Igra prestola: Teorija o jezivoj bitki između Zimovrela i kralja noći menja priču potpuno!

Teorija o jezivoj bitki između Zimovrela i kralja noći menja priču potpuno! Na osnovu trejlera za treću epizodu i finalne scene u drugoj epizodi serije "Igra prestola"– sumnje među fanovima su sledeće - Arja Stark neće preživeti okupaciju Zimovrela od strane kralja noći i njegovih podanika. Mnogi misle da pesma koju smo čuli pred kraj epizode je pesma o izgubljenoj ljubavi.

Igra prestola: Teorija o jezivoj bitki između Zimovrela i kralja noći menja priču potpuno! Screenshoot/InstagramObzirom na to da je konačno imala intiman trenutak sa Gendrijem i da su već dugo zaljubljeni jedno u drugo, pesma, navodno, aludira da će ostati jedan da voli i pati, a drugi mora na drugi svet. Sve je ovo potkrepljeno trejlerom za treću epizodu u kojem Arja povređena trči kroz Starkovu kriptu i izgleda da su joj za petama ledeni mrtvaci. To je deo koji se tiče Arje.

Druga teorija kaže da će dolazak kralja noći probuditi pokojne Starkove u kripti koji će napasti one koji su njoj smešteni. Izgleda da najslabiji su na najgorem mestu. Ovaj deo teorije se oslanja na odlomak iz knjige Džordža R. R. Martina u kojem opisuje san Džona Snoua koji je video da Starkovi ustaju iz svojih grobnica dok među njima stoji kralj noći lično.Ali, evo obrta! Starkovi će ustati iz svojih ledenih grobova sa dolaskom glavnokomandujućeg ledenog strašila, ali ne da bi vodili bitku na njegovoj strani, već da bi zaštitile svoje.

U Martinovim romanima Zimovrel je ipak posebno mesto – utočište od severnih zima. Sever zna za prvu bitku protiv belih šetača, prema tome kuća Stark je uložila napore da porodična kripta ne bude tek tako lako iskorišćena u budućnosti za zloupotrebu.

Naravno, odgovor na pitanje ćemo dobiti danas!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Deda Milorad


>