Region

Svet

Region

Serija Žmurke epizoda 4: Tane u znak protesta beži od kuće!

Serija "Žmurke" epizoda 4. biće emitovana 28. aprila u 21 čas na prvom programu RTS-a. Tane u znak protesta beži od kuće, a jedini ko zna gde se nalazi je Zekavica.

Serija Žmurke epizoda 4: Tane u znak protesta beži od kuće! Promo




Predhodna epizoda:

Adam je rođen pred sam početak rata, neki bi rekli baksuz. Njegovi mladi i veseli roditelji su po njegovom rođenju i prestali da budu par. Otac je odveden u zarobljeništvo na samom početku rata. 

Ali sada kada je rat gotov, otac koga Adam i ne poznaje se vratio kući. Isprva uplašen i rezervisan, Adam se polako zbližava sa njim. Otac mu čita bajke na nemačkom, zabranjenom jeziku. Kada za to sazna oznaš Srd otac će ga vratiti odakle je došao, u zatvor, a majka će morati da ga izbavi na slobodu. 



Četvrta epizoda:

Tane ima dve babe, jednu domaću I drugu francuskinju koja ga je čitavog života učila pesmice na svom jeziku. Kada na času odrecituje Internacionalu, dobija zadatak da je izvede za školskoj priredbi, ali na srpskom. U igri sa svojim drugom Zekavicom Tane razbija prozor zaslužnog sovjetskog oficira. U znak izvinjenja umesto srpske Internacionale na priredbi će odrecitovati rusku himnu. Tane u znak protesta beži od kuće, a jedini ko zna gde se nalazi je Zekavica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>