TV Show

Parovi

Nećete verovati: Priča o čoveku koji živi sa dve žene! Žestoka osuda!

U emisiji "Nećete verovati" koja je biti emitovana sutra u 18 i 45 na tv Prvoj pogledajte priču o otetoj zemlji, takođe tu je i priča o čoveku koji živi sa dve žene! Žestoka osuda meštana!

Nećete verovati: Priča o čoveku koji živi sa dve žene! Žestoka osuda! Promo



Dugo će se u selima od Gornjeg Milanovca do Aranđelovca pominjati ime jednog čoveka. Naime Radišu Jovanovića iz sela Trudelj već deceniju i po meštani žestoko osuđuju, rodbina odbacuje, a čak su i sveštenici u širokom luku zaobilazili njegovu kuću. I nećete verovati zašto. Čovek, verovali ili ne, živi sa dve žene koje su mu izrodile čak šestoro dece, ili kako Radiša često kaže šest sokolova! 

U drugom delu emisije “Nećete verovati” sutra od 18.45h na Prvoj pogledajte priču o otetoj zemlji. Pre 60 godina seljacima sa obronaka Čemerna i Troglava tadašnja vlast oduzela je na stotine hektara zemlje za koju su, kako tvrde, vekovima krvarili njihovi preci. Decenijama su tugovali za svojim proplancima, ali ovih dana država Srbija vratila im je 542 hektara otete planine. I ne možete zamisliti kako su ovim gorštacima puna srca!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>