Region

Svet

Andreana Čekić pred razvodom! Njen muž razočaran jer je dečka uselila u stan!

Pevačica Andreana Čekić pred razvodom! Njen muž razočaran jer je novog dečka uselila u stan! Andreanu i Marka Miloševića nije briga što ih mnogi osuđuju. Uživaju u svojoj ljubavi.

Andreana Čekić pred razvodom! Njen muž razočaran jer je dečka uselila u stan! Screenshoot/InstagramAndreana Čekić se još nije razvela od klavijaturiste Ivana Miladinovića, a već je započela zajednički život sa oženjenim Markom Miloševićem, koji takođe nije razveden. Izvor blizak ovoj pevačici kaže:

"Kada se saznalo za njegovu vezu sa Andreanom, Marko je napustio ženu i dete. Andreana se nije dvoumila da odmah započnu zajednički život i pozvala ga je da se useli. Nju ne zanima šta će reći okolina, njoj je najbitnije da ona kraj svog partnera bude srećna. Njen stan ima pedesetak kvadrata, ali za njih dvoje je sasvim dovoljno prostora. Ona ga vodi na svirke, snimanja emisija, razna poslovna i privatna putovanja, ma svuda... On joj je desna ruka za mnoge stvari. Briga ih što ih mnogi osuđuju, njega što je napustio porodicu, a nju da je brzo posle rastanka sa Ivanom uplovila u novu romansu."

Andreanin komšija za nju ima samo reči hvale:

" Viđam Andreanu često, ona je divna komšinica. Uvek se lepo i kulturno javi. Vesela je uvek i luckasta. Baš sam je pre neki dan video s tim novim dečkom. On je jedan onako krupan dasa, pravi muškarac."

I dok Markova supruga za medije priča da on ne viđa njihovu zajedničku ćerku, Andreanin suprug ističe da je razočaran.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>