Region

Svet

Jelena Karleuša napustila zajednički stan, a onda Dušku zatražila 5 miliona!

Jelena Karleuša postavila je ultimatum suprugu Dušku Tošiću tokom burne svađe prošlog vikenda u Turskoj. Napustila je zajednički stan, a onda Dušku zatražila 5 miliona evra!

Jelena Karleuša napustila zajednički stan, a onda Dušku zatražila 5 miliona! Screenshoot/Instagram



Duškova i Jelenina rasprava bila je toliko žestoka da je Karleuša odmah napustila zajednički stan u Instabulu i otišla u hotel. osoba kojoj se Jelena poverila nakon povratka u Beograd kaže:

"Jelena je provela četiri dana u Instanbulu sa tetkom Danijelom Dmitrović i drugaricom Jovanom Dakić, dok je za to vreme Tošić bio u Kini. Pravo sa aerodroma otišle su u fudbalerov luksuzni stan u elitnom "Zorlu centru". Već po dolasku, Jelena i Duško su se čuli telefonom i počeli da se svađaju zbog njene afere sa Ognjenom Vranješom, s kojim je baš tih dana trebalo da se suoči na sudu. Duško je u besu zatražio razvod i naglasio da je najbolje da to učine po kratkom postupku. Karleuša se iznervirala pa ga je ucenila: "Dobro, potpisaću razvod, ali samo ako mi odmah daš 5 miliona evra!"

Duško Tošić  je pobesneo i odmah otpratio Jelenu na Instagramu. Ona je zatim spakovala stvari i prešla u hotel, gde je provela naredna tri dana:

"Sa tetkom i prijateljicom je otišla u "Čiragan palatu Kempinski", u kojoj noć košta 400 evra po osobi. Čak je rekla i da je 5 miliona evra malo s obzirom na to da je on "težak" oko 20 miliona."

Otkako su u javnost izašle pevačicine prepiske, fotografije i snimci koje je razmenjivala sa Ognjenom Vranješom, spekuliše se o njenom razvodu sa Duškom. Kako je Kurir ekskluzivno objavio, Tošić je samo dva dana pred smrt Jelenine majke Divne Karleuše podneo papire za razvod, ali je zbog tragedije taj proces odložio. Ipak, nakon što je prošlo 40 dana, fudbaler je odlučio da ostavi pevačicu, ali se ona grčevito bori da taj brak sačuva.

Novi crv sumnje pojavio se pre nekoliko dana, kada je Duško otpratio Jelenu sa Instagrama, a ubrzo je i ona njemu vratila milo za drago. Kada su mediji preneli da ovo znači da je definitivno kraj njihovog deset godina dugog braka, JK je to demantovala. Kako saznajemo, ona ima debeo razlog da bude sigurna da je Duško ni ovaj put neće ostaviti. Njen kec u rukavu je kompromitujući video.

"Jelena je nekoliko meseci pre nego što se saznalo za nju i Ognjena dobila od poznanika fotke i snimak u trajanju od nekoliko minuta na kome je Duško sa društvom, i to u vrlo nezgodnoj situaciji. Ja ne smem ni da vam kažem o čemu se tu radi, jer bi i same spekulacije pokrenule lavinu negativnih događaja u njegovom životu", kaže naš izvor, a na naše dalje insistiranje da nam nagovesti bar o čemu je reč, on kaže: 

"Kada bi se to pojavilo u javnosti, to bi upropastilo život ne samo njemu već i ljudima koji su na snimku. Zato je Jelena uverena da će ga zadržati, jer je njen muž prijatelj i džek."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>