Region

Svet

Region

Serija Pet osma epizoda: Nina ulazi u krizu!

Serija "Pet" osma epizoda biće emitovana 27. aprila u 20. časova na RTS-u. Nina ulazi u krizu jer se ništa ne odvija po njenim planovima! Scenario su napisali Strahinja Radetić i Balša Đogo, koji je i reditelj ove serije.

Serija Pet osma epizoda: Nina ulazi u krizu! Promo



U predhodnoj epizodi:

Katarina ima problem sa sinom, srednjoškolcem Stefanom. Ne može da izađe na kraj sa njegovim violentnim temperamentom. Direktorka škole njoj i njenom bivšem suprugu ukaže na to Stefan ima talente koje bi mogao da iskoristi ukoliko bi korigovao svoje ponašanje. Za realizaciju tih talenata potrebno je da bivši suprug ne pravi smetnje Katarini u viđanju Stefana. 

Bogdan od starog prijatelja zatraži zaštitu od kriminalca Adama koji proganja Bogdanovu nećaku, Nataliju. Miči prizna Nataliji da je zaljubljen u nju. Voja kreće u svoju istragu jer ne veruje u zvaničnu verziju da je njegov brat, inspektor Goran, izvršio samoubistvo.



Osma epizoda:

Sonja je došla u napuštenu fabriku s namerom da je zajedno sa svojim drugracima oživi uz pomoć novih investicija. Radnice su
najpre nepoverljive prema njenoj ponudi, ali se posle izvesnog vremena predomisle i prihvate Sonjin predlog. 

Bogdan se vratio u Beograd. Kod Bogdana i njegove nećake Natalije dođe kriminalac Adam, koji je snishodljiv prema njima. Natalija je iznenađena zbog tako drastične promene Adamovog ponašanja. Nina ulazi u krizu jer se ništa ne odvija po njenim planovima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>