Zadruga

Parovi

Zadužili se! Miljana i Zola jeli na recku! Njen otac plaća račune po restoranima u Nišu!

Kada su izašli iz rijalitija "Zadruga 2" Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić Zola počeli su da upadaju u dugove. Zadužili se! Miljana i Zola jeli na recku! Njen otac Siniša, plaća račune po restoranima u Nišu!

Zadužili se! Miljana i Zola jeli na recku! Njen otac plaća račune po restoranima u Nišu! Screenshoot/InstagramRijaliti par je očajnički želeo da živi na visokoj nozi, ali nažalost nije im pošlo za rukom. Kulićka i njen dečko su želeli da žive od popularnosti koju su stekliu rijalitiju "Zadruga 2", ali nisu uspeli u tome:

"Miljana je išla od butika do butika, tražeći garderobu u zamenu za reklamu na društvenim mrežama, isto su tako počeli i da idu po kafićima i restoranima u nadi da će dobiti besplatnu hranu jer su poznati, ali gazde nisu želele da im daju besplatne obroke, pa su Zola i Kulićka počeli da se zadužuju i da jedu na crtu jer nisu imali da plate. Kada je Miljanin otac Siniša Kulić čuo šta radi njegova ćerka u svom rodnom gradu od sramote je išao za njima i plaćao njihove račune. Sinišu je bilo blam pa je počeo sve manje da izlazi po gradu."

Ubrzo par je odlučio da se vratiu rijaliti " Zadruga 2 " kako bi uspeo da zaradi za zajednički život. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>