TV Show

Parovi

Naša rijaliti zvezda i dalje na Interpolovoj poternici!

Poslednje što se znalo o njoj jeste da je navodno boravila u Beogradu, te da ju je, kako se pisalo u maju 2017. godine, skrivao političar i lider POKS-a Žika Gojković. Naša rijaliti zvezda i dalje na Interpolovoj poternici!

Naša rijaliti zvezda i dalje na Interpolovoj poternici! Foto: FacebookSlobodanka Boba Tošić (33) 2008. godine učestvovala je u Survajveru, nakon čega se u medijima pojavljivala isključivo u kontekstu sa kriminalom. Za Bobom, koja je u prvoj sezoni pomenutog rijalitija osvojila 21. mesto, raspisana je crvena Interpolova poternica, a poslednje informacije o njoj objavljene su 2017. godine.

Od tada pa do danas nije poznato šta se dešava sa Tošićevom, pošto joj se od sredine 2017. gubi apsolutno svaki trag.

Poslednje što se znalo o njoj jeste da je navodno boravila u Beogradu, te da ju je, kako se pisalo u maju 2017. godine, skrivao političar i lider POKS-a Žika Gojković (46).

Slobodanka je tada, navodno, boravila u stanu koji je koristio i Gojković, a zajedno su išli na mnoga javna mesta.Podsetimo, Slobodanka je uhapšena u policijskoj akciji "Lutka", zajedno sa pripadnicima grupe Darka Eleza, koji je u više postupaka označen kao vođa jedne od najvećih balkanskih kriminalnih grupa. Osumnjičeni su uhapšeni zbog likvidacija, otmica, iznuda, dilovanja narkotika i pranja novca.

Boba je optužena da je u Istočnom Sarajevu 6. oktobra 2006, po nagovoru Darka Eleza, svesno namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala da dođe u kafić "Sport" jer je Elez želeo da ga likvidira. Ždrale je uzvratio hicima i ranio Strahinju Rašetu, koji je po optužnici dobio zadatak da ga likvidira. Rašeta je dve godine kasnije nastradao kad je pokušao da postavi eksploziv ispod vozila.

Zbog saučesništva u pokušaju ubistva Ždrala, misica je osuđena na dve i po godine zatvora, dok je Elez pred Apelacionim sudom u Beogradu oslobođen optužbi za podstrekivanje na ubistvo Ždrala.

Elez je uhapšen 11. septembra 2009. u Beogradu, a Apelacioni sud u Beogradu je u septembru 2011. potvrdio presudu Specijalnog suda kojom je Elez osuđen na devet godina zatvora. U presudi se konstatuje da je Elez 2009. u Srbiji i BiH organizovao kriminalnu grupu čiji su članovi bili petorica osuđenih sa njim, kao i više osoba za koje se postupak vodi u BiH. Konstatuje se i da je grupa "u dužem vremenskom periodu imala za cilj vršenje teških krivičnih dela, šverc i prodaju droge i iznude".

Tošićeva je tokom postupka negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva Ždrala, a to je radila i njena majka, koja je više puta davala javne izjave.

Boba je uhapšena u maju 2015. u Hrvatskoj, po poternici suda BiH, jer se nije pojavljivala na ranijim ročištima, a u pritvoru je bila do avgusta 2015, kada je počelo suđenje. Ona je pobegla iz kućnog pritvora u rodnom Han Pijesku neposredno pre nego što je trebalo da ode na izdržavanje kazne od dve i po godine zatvora, krajem 2016.godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>