Svet

Region

Manifest: Krenuli su na let od par sati, a vratili se pet godina kasnije! (VIDEO)

Fenomenalna serija "Manifest"! Krenuli su na let od svega par sati, a vratili se pet godina kasnije! Proglasili su ih mrtvima, porodice su ih ožalile i nastavile dalje ali avion se iznenada pojavio na radaru... Njihovi životi su u rasulu!

Manifest: Krenuli su na let od par sati, a vratili se pet godina kasnije! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Činjenica je da američke televizije još od “Izgubljenih” tragaju za dobrom SF pričom koja će zaraziti milione gledalaca i držati ih kroz bar nekoliko sezona prikovane za mali ekran. Ova serija će možda čak i uspeti u tome.

Najveća moć ove serije je njena jednostavnost. Mada žanrovski pripada SF-u, lako ju je pratiti. Misteriozna zagonetka o onome što se dogodilo sa avionom osuđena je na dugačak put, ali svaka epizoda takođe ima “misteriju nedelje”, koja se odvija u sadašnjem vremenu: ko je bio slepi putnik na letu, ko je ubio putnika… Epizode pružaju jednostavne odgovore, koje iz nedelje u nedelju zadržavaju pažnju gledalaca.

Nakon što je avion Montego Air Flight bezbedno prizemljen nakon velikih turbolencija, posadi i putnicima je pao kamen sa srca. Ali u nekoliko sati koliko se sve to dešavalo, vreme se ubrzalo za pet godina. Porodice i prijatelji davno su ih ožalili i nastavili su dalje. U novoj realnosti data im je druga šansa. Ali ništa nije kao što izgleda. Neki preživeli će shvatiti da im je suđeno nešto mnogo veće nego što su ikad zamišljali. A tu je i jedan bolesni dečak...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>