Zadruga

Parovi

Miljana Kulić iznela žestoke optužbe na račun više zadrugarki! (VIDEO)

Vratila se u rijaliti "Zadruga 2" i napravila opštu pometnju svojim izjavama i iznošenjem informacija koje zadrugari nisu znali. Miljana Kulić iznela žestoke optužbe na račun više zadrugarki! 

Miljana Kulić iznela žestoke optužbe na račun više zadrugarki! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Miki Đuričić tokom večeri ušao je svađu sa Aleksandrom Subotić zbog Mine Vrbaški, a s obzirom na to da je bilo veoma burno tokom ove situacije, obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i izvelo Đuričića u dvorište.

Nekoliko minuta posle ovog dešavanja, Miljana Kulić sa svojim izabranikom Lazarom Čolićem Zolom, komentarisala je Minu Vrbaški i tom prilikom izrekla teške reči na račun ove i još nekoliko zadrugarki:

"Kakva majka, takva ćerka. Majka se j*bala sa Borom Santanom, sa Tominim bratom, sa Karađorđem... O čemu pričaš ti bre? Što nije otišla da radi bilo šta da izdržava porodicu? Da čisti, da bude dadilja, da sredi nešto? Šta ja treba da kažem? Ima ovde još prostitutki, sada ću da ti nabrojim. Sanja, Ana Korać, Maja, ja mislim da je ona, Dorotea, Stanija starleta, da li je prostitutka ne znam. Ona je to rekla da bi se zavrtela priča oko nje."

Lazar joj je govorio:

"Šta tebi nije jasno? Niko nije rekao da to podržava. Vi niste skapirali o čemu se priča. Pa i da je bila, neka bude. Njena stvar. Nije se priča zavrtela."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>