Zadruga

Parovi

Eksplozivna naprava u dvorištu Subotića! Srboljub nedavno izjavio da se plaši!

Bačena eksplozivna naprava u dvorište Subotića! Srboljub Subotić, stric i brat rijaliti učesnika Aleksandre i Karađorđa, nedavno je izjavio da se plaši za Magdalenu ali i za celu porodicu! 

Eksplozivna naprava u dvorištu Subotića! Srboljub nedavno izjavio da se plaši! Screenshoot/Instagram



U dvorište porodične kuće Srboljuba Subotića (53) nepoznata osoba je bacila eksplozivnu napravu sa upaljenim sporogorećim štapinom.

Do ekspolozije nije došlo jer se Srboljub snašao i šutnuo eksplozivnu napravu i tom prilikom odvojio se štapin od eksplozivne naprave koja je imala oko 200 grama.

Srboljub Subotić je stric Aleksandre Subotić, učesnice rijalitija "Zadruga".

Istraga je u toku i radi se na otkrivanju motiva i identifikaciji osobe koja je bacila eksplozivnu napravu.

Subotic je nedavno izjavio da se plasi za bezbednost Aleksandrinog deteta ali i cele porodice:

"Magdalena je za sada u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je jer ju je Davidova majka Biljana tamo upisala u vrtić. Da li ona i dalje viđa malu, ja nemam pojma, odavno se ne čujem sa njom. Svakako mi se ne sviđa što Aleksandra tako lako daje svoje dete na čuvanje. Lepše bi joj bilo sa nama, ali tu se ja ništa ne pitam. Čabarkapa će Aleksandri oduzeti dete iz čiste pakosti! Ja ga dobro znam i taj samo kuje plan kako da joj se osveti. On zna da je Magdalena njena slaba tačka i baš tu udara. Aleksandar će je prijaviti socijalnoj službi i pokušaće da joj uzme ćerku. Ona nije htela da me sluša kada sam joj rekao da se ne igra sa njim "

Aleksandrin stric je zatim dodao:

"Aleksandra je brzopleta i radi sve na svoju ruku. Trebalo je da razmisli šta sve može da izazove njen povratak u rijaliti. Više puta sam joj rekao da njegovo ime ne spominje u Zadruzi 2, ali ona tera po svome, a zna bolje od mene da ne sme da mu pominje ime. Sada joj se on sveti preko deteta."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>