Zadruga

Parovi

Miljana Kulić bez dlake na jeziku oplela po Ani Korać! (VIDEO)

Vratila se u rijaliti "Zadruga 2"! Miljana Kulić bez dlake na jeziku oplela po Ani Korać još u studiju! Pričala je i šta ne može da oprosti sebi i objasnila sukob između nje i majke Marije Kulić.

Miljana Kulić bez dlake na jeziku oplela po Ani Korać! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Pre nego što je ušla u rijaliti program "Zadruga 2", Miljana Kulić komentarisala je i svoju majku Mariju Kulić. Njih dve ulazile su često u svađe i rasprave pred kamerama, a sada je Kulićeva izjavila kako nije gledala kako je sve to izgledalo. Zatim je Miljana rekla da se veoma kaje zbog svake svađe koju je imala u Beloj kući sa svojom majkom, kao i da su se one svađale u "Zadruzi 2" samo zbog njenog dečka Lazara Čolića Zole:

"Ono što je bilo, ne želim da se vraćam na to. Kajem se zbog svake ružne reči koju sam izgovorila svojoj mami. Mnogo sam vezana za svoju mamu. Mi nismo imale sukobe zbog drugih učesnika, ali smo imale sukobe kada je ona napadala Zolu, a ja sam se mnogo zaljubila i mene je to bolelo."

 

Miljana Kulić otkrila je i šta misli o Ani Korać i Davidu Dragojeviću:

"Sve što ja pričam, imam dokaze. Sanja katalog, Ana, David. Što se tiče Ane i Davida. Da li ljubav može da se ugasi za 4, 5 dana? David je ubeđivao Aleksandru da ne naseda (na Anine provokacije), da je sve to rijaliti. Devojka sumnjivog morala, kojoj je obraz đon. Bila je Kijina prikolica, šlepala se sa njom, da bi joj na kraju zabila nož u leđa. S*ksualno je opštila sa Radanovićem i zbog toga Kija neće da čuje za nju. Ne da ne volim takve ljude. Razočarala me je."

 

BONUS VIDEO:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>