Svet

Region

Igra prestola: Glumci koji su odbili uloge u seriji!

Charlie Hunnam još se nada da će imati priliku da zaigrai Targaryena, a Gillian Anderson mogla je da igra fantastičnu ulogu Cersei u seriji "Igra prestola". Glumci koji su odbili uloge u seriji! Da li se danas kaju?

Igra prestola: Glumci koji su odbili uloge u seriji! Screenshoot/Instagram



Televizijska adaptacija romana Georgea R.R. Martina, Igra prestola, jedna je od najboljih serija u poslednjih nekoliko godina. Sa zaraznom radnjom i neverovatnom produkcijom, kroz osam sezona osvojila je svet, a iako u njoj glumi puno poznatih glumaca i glumica, mnogi su se probili upravo zahvaljujući ulozi u ovoj seriji.

Međutim, nisu svi imali dobar predosećaj pa postoje i oni koji su uloge odbili iz različitih razloga.

Evo nekih zvezda koje smo mogli gledati u Igri prestola, ali oni su svoju priliku propustili. Možda ćemo ih gledati u nekom od spin offa koji se pripremaju.

Pokrenite galeriju i pogledajte da li Charlie Hunnam, Gillian Anderson, Dominic West, Lilly Allen i drugi žale zbog toga što su propustili uloge u legendarnoj seriji.


Charlie Hunnam – Rhaegar Targaryen


Britanac je navodno bio favorit fanova i produkcije za igranje Rhaegara Targaryena u sedmoj sezoni. Ali, zvezda Sinova anarhije odbio je.

“Ponudili su mi sporednu ulogu, ali tad sam snimao nešto drugo pa nisam mogao pristati. Ali, možda u budućnosti, ko zna?“, rekao je Hunnam, koji očigledno ne zna da je poslednja sezona snimljena i očekuje se iduće godine na malim ekranima.




Gillian Anderson – Cersei Lannister


Genijalna Gillian bila bi odlična Cersei, ali njoj je problem bilo dugo odsustvo od porodice. “Imam 6-godišnjaka i 4-godišnjaka i jednostavno ne mogu sebi dopustiti toliko odsustvo od kuće, osim ako radim s Martinom Scorseseom,” rekla je Anderson.

Njena 18-godišnja ćerka bila je u potpunom šoku kad ju je obavestila da je mogla biti Cersei u njenoj omiljenoj seriji.


Dominic West – Mance Ryder


Meseci snimanja na užasnoj hladnoći zvuče užasno, ali mesto u istoriji filma propustio je i Dominic West. Nije želeo da otkrije zašto je odbio da glumi Mancea Rydera, ali sigurno znamo da je zažalio zbog toga.

“Nisam je ni gledao, ali moj brat i nećak rekli su da je ‘Igra prestola’ jedina dobra serija koja se prikazuje i osećao sam se užasno“, rekao je West.




Lily Allen – Yara Greyjoy


Ako znate kako se razvija priča između Yare i njenog brata Theona Greyjoya jasno vam  je zašto je pevačica Lily Allen odbila tu ulogu. Naime, Theona glumi njen brat u stvarnom životu, Alfie Allen.

“Ponudili su mi da glumim Theonovu sestru, ali osećala sam se nelagodno kad sam čula kako bi izgledale neke scene pa sam im brzo zahvalila“, rekla je pevačica.

Nismo čuli da li je Mark Strong zažalio što je odbio ulogu Stannisa, ali znamo da je to učinio jer je hteo da glumi u seriji Low Winter Sun, međutim ona je otkazana već nakon prve sezone.




Brian Cox


Legendarni britanski glumac dobio je ponudu na samom početku pa ni ne zna koju su mu ulogu bili namenili, ali nije pristao jer mu je honorar bio mali.

“Glupo od mene, ali odbio sam ih u ranoj pretprodukciji jer nisu imali dovoljno novca. Sad imaju novca. Bilo je to stvarno blesavo jer sam sad veliki fan te serije, ali nemam pojma koga bih mogao da glumim“, rekao je Cox.

Dodao je i da mnogo njegovih prijatelja glumi u seriji kao i da je čekao da ga ponovno pozovu, ali to se nije dogodilo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>