Zadruga

Parovi

Zadruga: Zabavljali se gledajući Nadeždine muke! (VIDEO)

Nakon rasprave sa Tomom Panićem, Nadežda Biljić odlučila je da spakuje svoje stvari po ko zna koji put i napusti rijaliti "Zadruga" . Izrevoltirana time što je njen ljubavni partner Toma obnovio odnos sa Marijanom Zonjić, Biljićeva nije mogla da pređe preko toga. Zadrugari se zabavljali gledajući Nadeždine muke!

Zadruga: Zabavljali se gledajući Nadeždine muke! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNadežda je u svom već poznatom stilu govorila cimerima:

"Sada ćeš da vidiš koliko me boli k*rac za rijaliti! Drago mi je da sam predmet vašeg smeha. Ja sam bar imala m*da dva puta da pobegnem."

Zadrugari su se zabavali, budući da znaju njen svaki korak nakon neke malo veće rasprave sa nekim od cimera iz Bele kuće. Ovog puta kola su se slomila sa Panićem. Iako je svesna kazne koju može da snosi zbog svog postupka, pevačica je bila sigurna u svoj odlazak iz rijalitija ,,Zadruga 2". Luna joj je govorila:

"Ko ga šiša bre? Džabe se pakuješ, ženo! Posle ćeš morati samo opet da slažeš! Ona je car, ona je j*beni car. Ja tebe volim Nadežda. Volim te što postojiš i što me zasmejavaš u ovoj kući."

Ona je napunila džak svojim stvarima i počela da ga vuče ka kapiji, dok su svi ostali ukućani pažljivo sa strane gledali šta radi i sve vreme se smejali. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>