Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Komšije Sanje Stanković iznenađene natpisima o njoj i prostituciji!

Komšije Sanje Stanković koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 2" iznenađene natpisima o njoj i prostituciji! Rekla sam joj da će biti “dala baba dinar da uđe u kolo, a da neće biti tih para da izađe lako i čistog obraza”. 

Zadruga 2: Komšije Sanje Stanković iznenađene natpisima o njoj i prostituciji! Screenshoot/InstagramKomšije rijaliti zvezde Sanje Stanković iznenađene su naslovima da je ona jedna od najplaćenijih srpskih prostitutki iz kataloga nedavno uhapšenog markoa Mihaila. Starija gospođa je prokomentarisala:

"Nikada u životu ne bih rekla da Sanja to radi. Njeno ponašanje se skroz razlikuje od očekivanja za osobu kakvom je predstavljena. Rekla sam joj da će biti “dala baba dinar da uđe u kolo, a da neće biti tih para da izađe lako i čistog obraza”. Takav je taj javni život. Taj prodavac ženskih tela kao robe na pijaci možda nije ni poznavao Sanju, nego je našao njenu sliku i uvrstio je u katalog kao navodnu prostitutku. To može sa svakom slikom da se uradi"

"Dolazila je i na ručak i delovala vaspitano. Ona zna za poštovanje i uspostavlja kulturan odnos sa okruženjem", ispričala je komšinica, koja ne vidi razlog zašto bi se Sanja bavila najstarijim zanatom.

"Njoj to apsolutno nije trebalo, ako je istina. Mada, njena stvar je šta će da radi u životu, to komšiluk ne bi trebalo ni da zanima. Ona je lepo živela i ranije. Majka joj je u Švajcarskoj, gde dobro zarađuje. Sanja je takođe radila na sajmovima koječega i lepo zarađivala. Majka joj je slala novac."

Na istom spratu do pre nekoliko meseci Sanja je stanovala sa gospodinom koji je naišao i spontano se uključio:

"Ima devojka i oca živog, on je negde dole u Boru. Samo najlepše možemo da govorimo o njoj jer nije bila bučna i nepristojna. Nije pravila žurke u stanu i nije skupljala ljude, već je prostor održavala kako treba i kod kuće uživala u miru uglavnom sama u početku, a kasnije sa Matorom. Odselile su se pre odlaska u Zadrugu. Kad je bila na putu, Sanja nam je ostavljala kuću da je po dva dana čuvamo i bila nam je zahvalna za brigu i pažnju"

Na trafici ispred zgrade takođe su otkrili da li su viđali Sanju sa sumnjivim tipovima u društvu i da li je dovoze besni automobili:

"Ma kakvi, nikad nisam videla da Sanja ulazi ili izlazi iz nekog automobila. Čak je ni sa dečkom nisam videla. Matora je verujem njena drugarica, a ne partnerka kako su izjavljivale. Sanja je do kioska dolazila sama, a u poslednje vreme i sa Matorom."

"Jednom prilikom kad su mi obili frižider sa sladoledima i opustošili ga, Sanja je bila uz mene i zvala je policiju telefonom i mene smirivala sve vreme dok policajci nisu došli", otkrila je prodavačica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>