Zadruga

Parovi

Zadruga: Biljana Dragojević poznaje Aleksandrinog dečka ali i njegovu ženu!

Po povratku u rijaliti "Zadruga", skandaloznim svađama bivši par obeležava gotovo svaki dan, a malo je poznato da se Aleksandra ponovo zaljubila u upustila u romansu već nepunih mesec dana nakon što je ostala bez Davida. Biljana Dragojević poznaje Aleksandrinog dečka ali i njegovu ženu!

Zadruga: Biljana Dragojević poznaje Aleksandrinog dečka ali i njegovu ženu! Screenshoot/InstagramOvu priču za domaće medije potvrdila je i Davidova majka Biljana Dragojević. Misteriozni biznismen je iz Novog Sada, ima 50 godina i oženjen je. Uprkos svemu, u vezi je sa Aleksandrom, a kako se navodi - Novi Sad je mali grad, te su glasine o aferi do njegove žene brzo stigle:

"Aleksandra je tri nedelje po izlasku iz 'Zadruge 2' upoznala starijeg biznismena iz Novog Sada u koga se zaljubila i sa kojim je u vezi. On ima oko 50 godina, a ono što je šokantno jeste da je on oženjen. Novi Sad je mali grad i sve se brzo saznalo, a ova ljubavna priča ubrzo je došla i do žene Aleksandrinog dečka. Ogroman skandal bi nastao da se ona nije vratila u rijaliti i dok ona bez pardona glumi žrtvu i ostavljenu devojku, pred kamerama pozdravlja svog oženjenog partnera. Saznaće se sve, ja sve znam već. Znam ko je čovek, poznajem i njegovu ženu. Mislim da mu je supruga već čula sve što se dešava", tvrdi Biljana, pa nastavlja:

"Mislila sam da će ona biti drugačija, da će malo da se promeni. Krivo mi je što optužuje Davida i što je tolika žrtva ispala, a eto, kako je mogla tako brzo sve da preboli? Posle manje od mesec dana od raskida sa Davidom je našla drugog. Otišla je na večeru, a ja sam čuvala Magdalenu. To se ponavljalo, nisam htela da pitam gde je i sa kim. U Novom Sadu svi poznaju Davida, nju su videli i sve se saznalo, samo što ja nisam htela da komentarišem sve do sada."


Davidova majka tvrdi da je podržavala Aleksandru sve do trenutka dok nije čula brojne laži koje je izgovorila pred kamerama u rijalitiju:

"Od raskida Davida i nje sam maksimalno bila uz Aleksandru i Magdalenu, postavila sam se sa neke ženske strane. Kada mi je rekla da ulazi u 'Zadrugu 2', posavetovala sam je da ga ne napada, da se ne svađaju, ipak iza njih je veza od dve godine i nikada se ne zna gde to vodi. Nije me poslušala, šokirana sam stvarima koje izgovara i lažima, prema Davidu se postavlja baš kao Ljuba prema Karađorđu. Zaista je bezobrazna i počela je da gazi sve pred sobom. Uporno govori neistine. Odvratno mi je to što je prokomentarisala to da je Lazar zaljubljen u Davida i što ide na te gej stvari. Očigledno ne misli na mene i nije joj stalo šta ja mislim. Povređena žena se brani svim mogućim sredstvima i ja mislim da je ovo deo njene osvete što je David sa Anom. Najnormalnije sam je primila u kuću, laži su da je davala novac za hranu i da je renovirala Davidov lokal. Aleksandra je po izlasku iz 'Parova' potrošila 10.000 evra koje su joj fanovi dali, ja nisam ulazila u Davidove i njene finansije. Optužuje njega da je trošio više, ali i to je neistina, kao i informacija da je uložila u lokal koji David iznajmljuje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>