Region

Svet

Cuca i Šaban imali snimak: Video nastao malo pre Šaulićeve smrti! (VIDEO)

Pojavio se na internetu! Ivona Negovanović Cuca i Šaban Šaulić imali snimak! Video nastao malo pre Šaulićeve tragične smrti!

Cuca i Šaban imali snimak: Video nastao malo pre Šaulićeve smrti! (VIDEO) Foto: FacebookSnimak Ivone Negovanović Cuce i Šabana Šaulića pojavio se na internetu, a prema nezvaničnim informacijama ovaj video zapis nastao je malo pre smrti kralja narodne muzike.

Snimak je napravila Cuca, a pomoću aplikacije "Snapchat", i po svemu sudeći nastao je na nekom slavlju na kom su Ivona i Šaban zajedno bili. U jednom trenutku, kako se vidi na snimku, Šaban je pokušao da zagrize čašu u čemu ga je Cuca sprečila. Pogledajte OVDE.

Pre smrti, Šaulić je uvek negirao da ima bilo kakve veze sa Ivonom Negovanović iako su nekoliko puta uslikani zajedno pa čak i usnimljeni kako se ljube na Slaviji:

"Ma kakva Cuca i devojke! Imam ženu, decu, unuke, nikada bolje se nisam osećao. To što pričaju da sam nešto imao sa njom je budalaština, davno je sve to završeno. Nemam više nikakve veze sa njom. Super sam sa Gocom."

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike preminuo je 17. februara od posledica teške saobraćane nezgode u Nemačkoj kada se vraćao s nastupa. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet


>