Zadruga

Parovi

Zadruga: Ona ulazi u rijaliti da uništi starletu! Gaziće je! (VIDEO)

Planira da je raskrinka!Imaju nerasćišćene račune! Ona ulazi u rijaliti "Zadruga 2" da uništi starletu Staniju Dobrojević! Gaziće je i gaziti sve vreme...

Zadruga: Ona ulazi u rijaliti da uništi starletu! Gaziće je! (VIDEO) Screenshoot/InstagramJasmina Medenica ulazi u rijaliti "Zadruga 2" i planira da uništi svoju bivšu drugaricu Staniju Dobrojević sa kojom je učestvovala u rijalitiju "Farma" u kome je starleta odnela pobedu:

"Posle Farme šest sam shvatila koliko meni Stanija nije bila prijatelj. Ona je osoba koja svakome u rijalitiju na kraju zabije nož u leđa. Maja, Marijana i Aleksandra misle da im je Stanija drugarica, ali daleko je od toga. Ona se sa njima druži jer niko drugi ne želi nju u svom društvu. Dosta mi je njenih laži i prevara i glume. Ona glumi lažne suze, i to se vidi. Stanojka sve radi za kamere, pa čak i lažno plače. Potvrđujem da je veliki folirant. Njeni fanovi su prešli u moju grupu. Velike su šanse da ću ući u Zadrugu. Mislim da će Stanija da se obraduje kada vidi da ja ulazim, ali ja planiram da je gazim, i gazim sve vreme."

Nastavak pogledajte u video prilogu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>